2777
2789
عنوان

زخم شدن واژن متاهلا بیاین لطفا

8071 بازدید | 94 پست

خانما لطفا راهنمایی کنین خسته شدم دیگه، من نمیدونم چه کوفتیه هربار رابطه دارم قسمت پایین واژنم (بین واژن و باسن)  ترک میخوره و زخم میشه، بعد از چهار هفته رابطه داشتم ، سوزش داشتم ولی بعد چند ثانیه خوب میشد بعدش دیدم ببخشید وسیله پیشگیری روش خونیه، پریود هم که پونزده روزه ازش گذشته، مشکل چیه اخه هر دفعه همچین داستانی پیش میاد، تاحالا خون نیومده بود اینبار اومد،  رفتم دوبار دکتر زنان گفت بخاطر خشکیه که من لوبریکانت استفاده میکنم...کسی این مشکلو داشته؟

نه تاحالا اینجوری نشدم اما واقعا خیلی سخته بد جایی هست .سعی کن اگه بچه نداری و میتونی تو خونه آزاد بگردی درطول روز لباس زیر نپوش ازاد باش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تاحالا اینجوری نشدم اما واقعا خیلی سخته بد جایی هست .سعی کن اگه بچه نداری و میتونی تو خونه آزاد ب ...

اخه نمیفهمم مشکل چیه هربار همین موضوع پیش میاد، اینسری الان نمیدونم زخم شده یا نه ولی قشنگ خون بود، 

اخه نمیفهمم مشکل چیه هربار همین موضوع پیش میاد، اینسری الان نمیدونم زخم شده یا نه ولی قشنگ خون بود،& ...

مستقیم برو دکتر اینجوری واقعا عذاب اوره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خشن نباشید...وشیاف عسل هم بنظرم واسه رفع خشکی و زود خوب شدن زخم استفاده کن

اخه ببین شروعش بنده خدا خشونت به خرج نمیده ولی من سوزش دارم ، لوبریکانت هم میزنم، نمیدئونم مشکل چیه

اگه قسمت بیرونی بدنه و زخمه یه چند وقت رابطه نداشته باش +ترمیم کننده بزن

ببین دفعات قبل قسمت بیرونی ترک میخورد ولی خون نمیومد، اینبار نمیدونم چی شده ولی قشنگ خون اومده بود، انگار از داخله، هنوز نمیدونم