2777
2789

من ویروس جدیدا بودا از اون گرفتم یه هفته کامل تو رخت خواب تب ولرز شدید گلو درد و... بعد ده روز سرپا شدم هنوزم سرفه ها و خلط گلو ادامه داره ویع چییز

بچه ها ویروسع آیا باعث یبوست میسه؟🥴 متاسفانه اونجایم خشک و زخم شده و خون میاد اولا دچار اسهال شدم بعدش احسلس خارش داشتم فک میکردم مال اینه که چندوقته بیرون روی نداشتم اما ایتطور نبود☹ شماماینطوری شدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انگار ویروسه دختر منم گرفت بعدش شوهرم دقیقا چهار هفتهست درگیرشمذ،،مال اینا اسهال بود و زد ب گوارششون 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
بالاخره ویروسه دیگه همه سیستم بدنو بهم میریزه من با این که یه ماه از مریضیم گذشته ولی هنوز سرفه میکن ...

منم همش سرفه میکنم 🤕 سرفه های خشک تمومی نداره اصن 

خیلی اصن بده الهی خدا حالتو خوبه خوب کنه 🥺 

الان امشب دوباره حس تب دارم🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒درجه گذاشتم نیم درجه تب داشتم.......ولی مایعات زیاد بخور....اطراف مقعدتم با وازلین چرب کن

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
الان امشب دوباره حس تب دارم🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒درجه گذاشتم نیم درجه تب داشتم.......ولی مایعات زیاد بخور. ...

واسه تبت دکتر چی داده به من یه کپسوول بزرگ و قوی داده بود واسه تبم یه کپسول خخیییلی قوی واسه درد گلو اینام کخ به لوزه ها وگوش و ریه ام نزنه وافعا موثر بود نزاشت درد پخش بشه روزی یکی مینداختم 

واسه تبت دکتر چی داده به من یه کپسوول بزرگ و قوی داده بود واسه تبم یه کپسول خخیییلی قوی واسه درد گلو ...

دکتر نرفتم🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد