سلام بچه ها بیاین کمک به مشکل خوردم بدجور😞😞
بابام چندماهیه به بهانه رفیقو باغ ومجردی زیاد این وراونوره حالا ازیک جایی فهمیدم باکسیه اونم همسر خودم گفت که دوستاش بابامو دیدن با یه دختره🥶 مامانم یکسره میناله بابات نیمیاد خونه وخودم رفتارمشکوک زیاد دیدم ازش
ظاهرا الان بابام پشیمونه وسردرگم شده وسط ولی حس میکنم طرف دلشو برده وگیرکرده بین ما واون چون حالت افسردگی گرفته وهمش توخودشه ولی با ده تازنگ وپیام میره بیرون مامانمم جوش میزنه داره یه چیزایی بو میبره وخیلی داغونه ومتاسفانه روابط عاطفی ومحبتشون با بابام خیلی ضعیفه ازاولم ضعیف بوده ولی هرچی به مامانم میگم غرورش زیاده ودرست نشد
الان بحث خراب شدن زندگی منو خواهربرادرم هست چون همسرامون سوع استفاده گرن شدید منم دختربزرگ خوانوادم حرفم برو داره برابابام یه بار حرف زدم باهاش وحتی گفتم تو بلغزی من دیگه زندگی نمیکنم وجواب دوتابچه منم باید توبدی چون شوهرم وخوانواده نامحترمش سوع اسنفاده گر ونیشو کنایه میزنن ولی بهم گفت هیچی نیست وزد زیرش گفت غلط کردن ولی من مطمئنم هست ازاین وراون ورخبر میاد
حالا یه راهکاربدین که باحرف یا محبت بتونم بابامو برگردونم به سمت خوانواده درضمن اوصاع مالیش خوبه ولی الان ۴ماه که ذهنش ازکارخارج شده کلی بدهی بالا اورده فداسرش یک ملک میفروشه ولی میترسم ول کن نباشه دختره همه چی شو بابام ببازه
بابام ادم آبروداری هست اهل حروم نیست حتما صیغه ش کرده خدالعنت کنه این جور زنارو که به ادمای سن بالا اهلو ایال دار گیرمیدن
دلم برامامانم کبابه خدابه داد دلش برسه😭😭
لطفا بی احترامی نکنین عاشق بابامم راهکاربدین چطوری با بابام حرف بزنم و مطقاعدش کنم ورفتارکنم بیخیال شه وچجوری جذبش کنیم سمت خودمون منو داداشم که تقریبا همسنیم داریم همکاری میکنیم ولی بقیه خواهرام کوچیکن وسن بلوغ ونفهم بازی درمیارن
بدبختیش اینه ازبچه گی مون روبط پدرفرزندیمون خیلی سرد وبا احترام به هم بود درحدی که بابام یک لیوان آب میخاد روش نمیشه به من بگه خودش پامیشه توخونه احترام به بزرگتر زیاد اجرا میشه
بیان ایده بدین دلم خونه😭 احساس میکنم من باید زندگی پدرونادرمو درست کنم
🙏🏻