2777
2789

سلام بچه ها بیاین کمک به مشکل خوردم بدجور😞😞

بابام چندماهیه به بهانه رفیقو باغ ومجردی زیاد این وراونوره حالا ازیک جایی فهمیدم باکسیه اونم همسر خودم گفت که دوستاش بابامو دیدن با یه دختره🥶 مامانم یکسره میناله بابات نیمیاد خونه وخودم رفتارمشکوک زیاد دیدم ازش

ظاهرا الان بابام پشیمونه وسردرگم شده وسط ولی حس میکنم طرف دلشو برده وگیرکرده بین ما واون چون حالت افسردگی گرفته وهمش توخودشه ولی با ده تازنگ وپیام میره بیرون  مامانمم جوش میزنه داره یه چیزایی بو میبره وخیلی داغونه ومتاسفانه روابط عاطفی ومحبتشون با  بابام خیلی ضعیفه ازاولم ضعیف بوده ولی هرچی به مامانم میگم غرورش زیاده ودرست نشد

الان بحث خراب شدن زندگی منو خواهربرادرم هست چون همسرامون سوع استفاده گرن شدید منم دختربزرگ خوانوادم حرفم برو داره برابابام یه بار حرف زدم باهاش وحتی گفتم تو بلغزی من دیگه زندگی نمیکنم وجواب دوتابچه منم باید توبدی چون شوهرم وخوانواده نامحترمش سوع اسنفاده گر ونیشو کنایه میزنن  ولی بهم گفت هیچی نیست وزد زیرش گفت غلط کردن ولی من مطمئنم هست ازاین وراون ورخبر میاد

حالا یه راهکاربدین که باحرف یا محبت بتونم بابامو برگردونم به سمت خوانواده درضمن اوصاع مالیش خوبه ولی الان ۴ماه که ذهنش ازکارخارج شده کلی بدهی بالا اورده فداسرش یک ملک میفروشه ولی میترسم ول کن نباشه دختره  همه چی شو بابام ببازه 

بابام ادم آبروداری هست اهل حروم نیست حتما صیغه ش کرده خدالعنت کنه این جور زنارو که به ادمای سن بالا اهلو ایال دار گیرمیدن

دلم برامامانم کبابه خدابه داد دلش برسه😭😭

لطفا بی احترامی نکنین عاشق بابامم راهکاربدین چطوری با بابام حرف بزنم و مطقاعدش کنم ورفتارکنم  بیخیال شه وچجوری جذبش کنیم سمت خودمون منو داداشم که تقریبا همسنیم داریم همکاری میکنیم ولی بقیه خواهرام کوچیکن وسن بلوغ ونفهم بازی درمیارن 

بدبختیش اینه ازبچه گی مون روبط پدرفرزندیمون خیلی سرد وبا احترام به هم بود درحدی که بابام یک لیوان آب میخاد روش نمیشه به من بگه خودش پامیشه توخونه احترام به بزرگتر زیاد اجرا میشه

بیان ایده بدین دلم خونه😭 احساس میکنم من باید زندگی پدرونادرمو درست کنم 

🙏🏻

🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@فاقد_نام_مستعار  

ممنونم میشم کمک کنید گلی جان.

راهی به ذهنم نرسید، ایشون آنلاین بشن، جواب میدن.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

با بابات صحبت کن اگه خوش اخلاقه بهش واضحتر بگو قبول نکرد متاسفانه ادامه داد به مامانت بگو. داد و هوار بیافته اونطور که میگی بابات آبروداره احتمالا جمع کن رفتارش رو. فقط بیخیال نشو این مدل دخترا شرف ندارن از هیچ چی هم نمی‌ترسن امیدوارم بابات رو به ضرر و زیان نکشونده باشه.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
بقول مدیری : دیگه این دنیا به درد نمیخوره همه چی جم تی وی شده😐

الحمدلله ما سالها هست که کلا نداریم. 

آثار مخرب و جبران ناپذیرش روز به روز بیشتر بیشتر میشه!

ولی دوستمون کمک خواستند.

همین

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

شماره اون زن کثیف و عوضی رو پیدا کن با خط ناشناس و صدای یکی دیگه تهدیدش به آبرو ریزی کن. حتی تهدید کن علاوه بر اینکه آبروشو میبری یه بلایی هم سرش میاری. با یه خط دیگه هم به بابات پیغام بده یا از سر این زن دست برمیداری یا زندگیتو تباه میکنم. اگه زنیکه پتیارست خیلی فقط باباتو تهدید کن

دخالت نکنید  فقط مادرتون حق دخالت وحرف و....داره

ولی بابام یکبار۲۰سال پیش زندگی شو باخت سریک زن واونم بعداز۶سال طلاق گرفت چون بابام همه چیش بچه هاش وزت اولش بود اونم خسته شدو رفت والان حاصلش یک خواهری ناتنی که برام خیلی عزیزه هست

نمیخام دست رودست بزارم اونجا بچه بودم

🌼
ولی بابام یکبار۲۰سال پیش زندگی شو باخت سریک زن واونم بعداز۶سال طلاق گرفت چون بابام همه چیش بچه هاش و ...

این ادم بازم تکرارمیکنه باحرف توعوض نمیشه

مادرت یا باید قبولش کنه یا طلاق بگیره

تودخالت کنه رابطه پدر فرزندی هم خراب میشه علاوه بر زناشویی که احتمالاخرابه