2777
2789
عنوان

واکنش درمقابل دوست دختر بابات😭😭😭کمک😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 39 پست
کاملا درکت میکنم پدربزرگترین پشت ادم هست بااین حالن ازته دل برلت آرزودارم به پدرت نزدیک شی بینتون مح ...

یه شب بهم گفت دیگه فکرکن من مردم....

باورکن از اون شب روح منم رفت...

اینهارو باگریه واست مینویسم

دوست ندارم کسی دیگه اینجوری بشه

باورکن مادرت خوب میدونه خودشو به بیخبری میزنه و راضیه

من هرگز مادرمو نمیبخشم اون بادخالت بیجادادن من پدرمو ازم گرفت

یه شب بهم گفت دیگه فکرکن من مردم.... باورکن از اون شب روح منم رفت... اینهارو باگریه واست مینویسم ...

وای عزیزم خیلی حس بدیه شاید هیچ وقت مث الان معنی این جمله رو درک نمیکردم الان با گوشتو پوستم حس کردم وحالم منقلب میشه راست میگه خدا صبرت بده وروابط تونو عالی ترازعالی بازن ناامید نباش وتوبرو سمت پدرت اونم گزشته چندسال شاید پشیمونه وتنها توببخشش چون اینطوری بااین حال تااخرعمرت یک چیزی کم داری که هیچ وقت بهش نمیرسی

کاملا متوجه منظورت شدم حتمااز راهنماییت استفاده میکنم حواسم هست بادخالتم بابامو ناراحت وازخودم دورنکنم هرچی باشه هرچه قدر مامانموبخام بابامم میخام وزندگی خودمم باید درنظربگیرم ولی همیشه گره هارو باید با دست بازکنیم نه دندون

🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم باباتون به روانشناس مراجعه می کنه؟ 

سلام گلم راستش خودش زیاد اهل اینجور حرفاو کلاسانیست ولی به خاطر من شاید رازی شه بره مثلا بگم من حالم بده بیاباهم بریم دکتر وبه یک طرفندی ببرمش 

🌼
آخه حس می کنم باباتون یک خلا عاطفی داره که اگر داشته باشه بهتر هست با روش های روانشناسی پر بشه 

اره منم حس میکنم والان دنبال جبران ویا اینکه من چیکارکنم هرکاری ازدستم بربیادانجام میدم

🌼
سلام گلم راستش خودش زیاد اهل اینجور حرفاو کلاسانیست ولی به خاطر من شاید رازی شه بره مثلا بگم من حالم ...

اگر بتونید با هر ترفندی ببرین شون خوبه 🤞🏽

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

شپ ما راهکاری دارین؟

حقیقتش به نظر من طرحواره درمانی شاید بتونه خلأهای عاطفی ایشون رو پر کنه اما طرحواره درمانگر واقعا باید باتجربه و با سواد باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈