2777
2789
عنوان

واکنش درمقابل دوست دختر بابات😭😭😭کمک😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 39 پست
دخالت نکنید  فقط مادرتون حق دخالت وحرف و....داره

خیلی جالبه برام چرا نباید دخالت کنن؟اتفاقا باید دخالت کنن خوبشم کنن،این چیه یاد گرفتین دخالت نکنیم ربطی نداره به ما و این حرفا اینا همه عضو یه خانواده ان و آبرو عزتشون یکیه.

شماره اون زن کثیف و عوضی رو پیدا کن با خط ناشناس و صدای یکی دیگه تهدیدش به آبرو ریزی کن. حتی تهدید ک ...

وای چه جنایی من ادم اینکارا نیستم ولی بهش فک میکنم به دادشم میگم نرسی

🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بده😭😭😭😭

بابات رو از آبروش بترسون بگو من زنم این زنها رو میشناسم دختری که با مرد متاهل ازدواج کنه بهش بگی بالا چشت ابرو آبروت رو میبره. یه کاری کن باهات درد و دل کنه.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
خیلی جالبه برام چرا نباید دخالت کنن؟اتفاقا باید دخالت کنن خوبشم کنن،این چیه یاد گرفتین دخالت نکنیم ر ...

من نظرمو باتجربه مشابه گفتم

ایاشما تجربه مشابه دارین ؟

هرزنی خودش میفهمه شوهرش خاعن یانه 

وقتی داره زندگی میکنه به بچه هاش چه ربطی داره؟؟؟

بچه هاش باید بزن یقه مادرشون رو بگیرن که بایه مرد زندگی میکنه واعصابشون بهم میزنه

تاحالا مرد خاعنی دیدی با نصیحت یا دخالت بچه اش خوب بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی جالبه برام چرا نباید دخالت کنن؟اتفاقا باید دخالت کنن خوبشم کنن،این چیه یاد گرفتین دخالت نکنیم ر ...

من واقعا اگه بابام دوباره ازدواج کنه ازهمسرم جدامیشم چون تحمل کنایه شوهر ندارم مخصوصا که شوهرم رفیق بازه خرابیه

🌼
یعنی شما نیکی هیچ راه درست کردن نیست

خیانت مثل خساست و پارانویید واعتیاد واقعا درمان نداره

پدرمن از۸سالگیم تا ۲۹سالگیم هرچندوقت یبار خیانت کرده و ایمان دارم بازم میکنه‌‌....من فقط ازمادرم دلخورم که اینو پذیرفت وادامه داد وقلب منو از خیلییی جهات تیره کرد

بابات رو از آبروش بترسون بگو من زنم این زنها رو میشناسم دختری که با مرد متاهل ازدواج کنه بهش بگی بال ...

داداشمم نیکه توباید با بابا نزدیک شی ودوستانه حرف از زیر زبوتش بکشی وراهو چاهو بهش بکی شاید اون کمبود محبت جبران شه ازسمت من 

🌼
خیانت مثل خساست و پارانویید واعتیاد واقعا درمان نداره پدرمن از۸سالگیم تا ۲۹سالگیم هرچندوقت یبار خیا ...

ولی من نمیخان قبول کن دلم میخاد بجنگم وبابامو بدست بیارم چون بهترین پدردنیاست حتی برای دامادش یک دوسته بوده تاحالا نه یک پدرزن بااین سنش فوتبالیست هم هست 

🌼
من نظرمو باتجربه مشابه گفتم ایاشما تجربه مشابه دارین ؟ هرزنی خودش میفهمه شوهرش خاعن یانه  وق ...

متاسفم که تجربه کردی خدانکنه که کسی تجربه کنه

ولی بله قطعاااا بعضیا آدمای پدرمادر دارین گاهی پاشون میلغزه و با تلنگر یا گوشزد کردن به خودشون میان و تموم میکنن قضیه رو و قطعا باید دخالت کرد تو این مواردتو باید وظیفه خودتو انجام بدی اگه آدم بود میگشه کنار نبود هم حداقل غصه ات کمتره نمیگی کاش میگفتم کاش فلان میکردم

ولی من نمیخان قبول کن دلم میخاد بجنگم وبابامو بدست بیارم چون بهترین پدردنیاست حتی برای دامادش یک دوس ...

پس پدرتو حفظ کن

نزار ازت دلخوربشه

چیکاربه روابطش داری

خودت میدونی

من اینقدردخالت کردم که الان دیگه حمایتشو ندارم درحالی که روزی بهترین پدربود واسم

متاسفم که تجربه کردی خدانکنه که کسی تجربه کنه ولی بله قطعاااا بعضیا آدمای پدرمادر دارین گاهی پاشون ...

یه دفعه بله 

ادم جایزالخطاست

ولی امان از دفعه دوم که مساویست بادفعه ۱۰۰۰رم...

شادباشیدوسلامت🌺

متاسفم که تجربه کردی خدانکنه که کسی تجربه کنه ولی بله قطعاااا بعضیا آدمای پدرمادر دارین گاهی پاشون ...

ممنون دوستان بله منم چون یکبار تجربه کردم و۶سال بانامادری زندگی کردم الان حتی باجونمم شده بازی میکنم تابابام سر به زندگی شه وطرفو ول کنه چون نیدونم ازلحاط رابطه کسی رونمیخاد بیشتر کنبود توجه ومحبت داره ودلیلشم متاسفانه مادرم وتربیت غلطش هست مثلا من یک غروری  داشتن که الان ارزومه یکبار پای بابامو وقتی دردمیکنه بمالم خجالت هنیشه بین ما وبابام بوده

فقط الان ازتون ایده نیخاستم که به چه بهانه ونیت به بابام نزدیک شم وچجوری شروع کنم تابهم اعتماد کنه ومنو باخبرکنه وبعدش واکاشم چی باشه وچجوری باهاش حرف بزنم وبهش بگم نکنه

🌼
پس پدرتو حفظ کن نزار ازت دلخوربشه چیکاربه روابطش داری خودت میدونی من اینقدردخالت کردم که الان دی ...

کاملا درکت میکنم پدربزرگترین پشت ادم هست بااین حالن ازته دل برلت آرزودارم به پدرت نزدیک شی بینتون محبتوپیوندی بزرگ بوجودبیاد

ممنون ازراهنماییت اره فک میکنم باید باهاش رفیق بشم تا کسی که بهش نصیحت کنه وبازدارش کنه 

🌼