2777
2789

خیلی اذیتم کرد اخرم فهمیدم منو بازی داده خودش یکیو داشته

یه روز بلند شدم دیدم حلقه گزاشته بااسم دختره بخدا اینقدر اذیتم کرد هنوزم میبینمش بیرون دستام میلرزع 

حالا صاحب بهترین زندگی شده طوری ک اطرافیان میگن وقتی خدا واسش ساخته حتما ازنظر مابدبوده کارش 😔💔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اونجور بادل من بازی کرد چجور لیلقتشو دارع

ببین بعضی وقتها این تویی که فکر میکنی باهات بازی شده

ولی در واقعیت شاید اینطور نباشه

شاید تو اجازه دادی باهات بازی بشه

شاید تو هزاران نشانه دیدی و انکار کردی

گاهی باید بپذیریم که مقصر شاید خود ما بودیم

خب اصن بلفرض ک من اجازه دادم باهام بازی بشه ینی اون بازی نکرده؟

تو باید برای خودت ارزش و احترام قائل میشدی

وقتی تو اجازه دادی چرا اینکار رو نکنه؟

دلش سرگرمی و بازی میخواسته

به فکر گذروندن لحظه بوده

تو راضی اون راضی گور بابای ناراضی

تو باید برای خودت ارزش و احترام قائل میشدیوقتی تو اجازه دادی چرا اینکار رو نکنه؟دلش سرگرمی و بازی می ...

بهم گف هفته دیگ میام خواستگاری بقران گف قصدم ازدواجه وگرنه من چراباید بااین حرف بزنم 

یروز یکهو بعد کلی امیدو اینا ک داد ه بود رفت .

دروغ گفتهکار خیلی اشتباهی هم کردهبا این دروغ خواسته ای ازت داشته؟؟؟؟؟

نه گف میخام بیام خواستگاری برو به خانوادت بگو 

گفتم باهم اشنابشیم بیشتر گف باشه 

دوماهی اشناشدیم تواین مدت عکس خونه خوانواده همه چیشو فرستاد یه روز ک برگشتم از قرار گف برو بگو هفته دیک میام خواستگاری ازفردا دیگ جوابمو نداد بدون خدافظی رفت یکی دیگرو گرفت سنم کم بود بخدا تاچندماه افسرده بودم