2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه فراریه مطمئنم پشیمون ازدواج کرده دلش مجردی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 80 پست
خبر نداری که دارم میبینم ....الانم سه ماهه دوباره ازدواج کردم...دیشب شوهرم عصبی شد تا الان یک لحظه چ ...

ای بابا این دیگه چشه؟سه ماه که خیلی برای اختلاف زوده 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
دقیقا مث شوهر من... همیشه میگه کار دارم وقتیم که کار نداشته باشه خونه نمیاد... سر این موضوع خیلی دعو ...

شوهر منم براش مهم نیست نسبت بهش بیخیال بشم فقط میگه ولم کن از زندگی زده ام کردی با این که من کاری نکردم فقط میگم از سرکارت بیا خونه  ولی اون میره با دوستاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا این دیگه چشه؟سه ماه که خیلی برای اختلاف زوده 

خیلیییی خوب بود ...الان میفهمم بشششششدت ریزبین دخالت کن یکسره نظر میده بقران از دیشب استرس گرفتم بیاد خونه چیکار کنم...به همه چی کار داره ...از رو فرشی گرفته تا تک تک چیزای داخل یخچال ... لیوان بشقاب ابروهام موهام رژم شورتم سوتینم ناخنم خط لب حموم گرفتنم گوزیدنم ....بازم بگم😭😭😭😭😭

نظرتون محترم ولی زن هم درجایگاه مادروهمسرودختریه خانواده مشکلات داره به خدادیدم مردای پرتوقع روهرچه ...

نه من کسیو مقصر نمیدونم...هر دو طرف باید برای زندگی تلاش کنن..از خودگذشتگی و احترام و درک دو طرفس..یه کفه ی ترازو سنگینی کنه کل فشار میوفته رو اون طرف.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خیلیییی خوب بود ...الان میفهمم بشششششدت ریزبین دخالت کن یکسره نظر میده بقران از دیشب استرس گرفتم بیا ...

اوه چه کمال گراست سعی کن اعصابتو تقویت کنی تا بشه زندگی کرد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
عزیزم سوره یاسین رو بخون هم زبون بنده هم برای مهر و محبت کاربرد داره من خودم امتحان کردم واقعا عالی ...

عزیزم دست دلم ب قران خوندن نمیشه میشه خوندنی برای منم دعا کنی منم برای تو دعا میکنم  حالم خیلی بده شوهرت صبح هرچی از دهنش در اومد بهم گفت رفت تازه تموم نمیشه ادامه داره تا چند روز😔

رابطه نداشته باشیم که با تموم پرویی میگه میرم پیش جن  ده    قاطی میکنه

ببرش پیش یه مشاور ببینن دردش چیه...این دیگه کیه...روش حسااابی باز شده 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اوه چه کمال گراست سعی کن اعصابتو تقویت کنی تا بشه زندگی کرد 

فک نکنم بشه از دیشب تا صبح یک لحظه نخوابیدم همش از استرس آب دهنم خشک میشه ...میگم اینم طلاق بشه منه بدبخت کجا برم دیگه ...چجوری نگاه مردم و خانوادم کنم ...شوهر اولم یکسره خیانت میکرد ولی به خدا اخلاقش از این خیلی بهتر بود همیشه ام سر ماه بهم پول می‌داد...این اصلا بهم پول نداده هیچی...کادوهای سر عقدم همه رو برداشت واسه خودش

ببین نمیگم زن نباید درک بشه...درک متقابل باید باشه... فکر کن خودمو مثال بزنم ...شوهرم چهار صبح میره ...

ببخشید  غر زدن اصلا ب چی میگن  ؟  من اصلا چیز نمیگم مثلا میگم بسه گوشی بزار کنار بهش بر میخوره  یامیگم شب زود بیا برمیخوره  کلن هرحرفی بزنم میگه غر میزنی

نه من کسیو مقصر نمیدونم...هر دو طرف باید برای زندگی تلاش کنن..از خودگذشتگی و احترام و درک دو طرفس..ی ...

شوهر من فقط  کاری هست  خرجی خوب میده همین  بدترین اخلاقش رفیق باز  ولخرج  هیز   همین ۳تا بدترین چیزه