خدا نکنه تو گلی خواهر من ممنونم عزیزدلم همچنین ب تو خواهر گلم اگر بگم شاید باور نکنید من ۲۰ سال بخاط ...
عزیزم برای منم از جادو جنبل چشم بد که زندگی بهم زهر شده ببخشید شما چند سال تجربه زندگی دارید من ۱۱سال ۱۶سالم بود نامزد کردم خیلی سختی کشیدم دوس داشتم دیگه بعد این همه سال روی خوش زندگی ببینم که دوست های شوهرم زندگیم رو سیاه کردن اگر دعا برای جدا شدن از دوست ناباب میدونستی بهم بگو ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم برای منم از جادو جنبل چشم بد که زندگی بهم زهر شده ببخشید شما چند سال تجربه زندگی دارید & ...
عزیزم من بیست ساله متاهل هستم ۱۹ بودم ک اذواج کردم الان ۳۸ سالمه حقم داری مگه آدم از این دنیا جز آرامش و آسایش چی میخواهد گلم تنها راهش اینه سرب سرش نذار بدتر میکنه با مهربونی اگر راه داره بگو حرفهاتو نداره با سرسنگین بودن گلم اگر حرفم رو گوش کنی و همین سوره یاسین رو بخونی نتیجه میگیری گفتم بهت هنون زبون بنده هم برای محبت هست هم دور کردن دشمن