2777
2789

خدا من که جز تو کسی رو ندارم جز تو پناهی ندارم جز تو امیدی ذوقی واسه زندگی ندارم خدا

خدا منتظرتم منتظرم خدااااااااا ارومم کن کاش امشب برگرده کاش دلش تنگ بشه واسم هعی خدا هعییی خدا

معجزه تو میخوام خدا 

خدا

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣

من همیشه دارم میگم همیشه آروم بودم.

همیشه پناه میبردم به خدا....

من پرستارم ،بخاطر کنکور مجدد گفتم سسرکار نمیرم

از اون طرف اینستا ول میگشتم....

مامانم گفت تو بشین خونه ، درس بخون من میرم سرکار ...بعد شغل مامانم تایمش زیاده و خسته میشد...وقتی میومد میگفت من خسته بودنی میگفتم دخترم الان خونه داره درس میخونه دکتر بشه....

بعد تو خونه هم فقط برا موفقیت من ذکر میگفت...

قبل بد کنکور هم رفتیم قم ....عیدغدیر و اربعین

فردا روزی اربعین ، نتایج کنکور ۱۴۰۴ اومد و منم گند زده بودم.

مامانم دلش شکست ....بعد من روز یکشنبه دداشتم درس میخوندم که یهو دچار وسوسه شدم ...کلی فکر چرت و پرت اومد سراغم در مورد مادرم...

اسی دعا کن خدا به مادرم و داداشم و من عمرطولانی همراه با بندگی بده.

من برات صلوات فرستادم .

برام کن ، دلت شکسته ، لطفا

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه دارم میگم همیشه آروم بودم.همیشه پناه میبردم به خدا....من پرستارم ،بخاطر کنکور مجدد گفتم سسر ...

به حق علی که مشکلت حل بشه 

خدا درستش میکنه مطمئنمم

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
به حق علی که مشکلت حل بشه خدا درستش میکنه مطمئنمم

گلم ،اصلا کنترلی رو دلم ندارم...مداوم شیطان رو لعنت میکنم.

ولی انواع اقسام ترس و مرگ میاد ذهنم...گاهی میگم داداشم من بمیرم چیکار میکنه؟

یا مامانم چیکار میکنه؟

یا زبانم لال بالعکس....ما ی خدا و امام ها رو داریم.

دوست و فامیل نداریم ، فامیل داشته باشیم هم خیلی خیلی سردن ،مثلا بعد کرونا ۲ بار رفتیم خونه ی داییم 

بقیه کلا سردن...نه جایی داریم بریم نه کسی 

مسافرت همش میریم قم!مشهد دوره 

شهرای دیگه بریم چیکار

دعا کن خدا به هر ۳ تامون کنارهم عمر طولانی با سلامتی بده همراه با بندگی بده باهم بریم کربلا و مشهد...

من خیلی به مادرم و داداشم و خودم ظلم کردم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

گلم ،اصلا کنترلی رو دلم ندارم...مداوم شیطان رو لعنت میکنم.ولی انواع اقسام ترس و مرگ میاد ذهنم...گاهی ...

انشالله خدا همه چی رو درست میکنه بده دست خدا