2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه فراریه مطمئنم پشیمون ازدواج کرده دلش مجردی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 80 پست
باید به خونه دل گرمش کنین...مشکلات اقتصادی همه رو فراری کرده از 

زندگی...خدایا خودت رحم کن..

الهی آمین 

ولی واقعا باید دلیل اصلیشو فهمید 

مثلا داداشِ خودم از بیخ و بن رفیق باز بوده و هست هر چی تلاش می‌کنیم جمع شه بی فایده اس 

ب نامزدش میگیم تو درست توو مشتت بگیرش میگه اصلا تاثیری نداره

داداشمم میگه من باید تفریحمو داشته باشم نمیتونم بیرون نزنم یا با دوستام نباشم

من اگر شوهرم را ولش کنم همش ادم میاره خونه ورق بازی

منم از همون اول جلوش وایسادم

جلو اونا بداخلاق و اخمو

یه شب امدند از تو اتاق بیرون نیمدم اونا هم بهشون برخورد و دیگه نیمدند

البته پدر وعمو و پسر عمو ....بودند 

اگرم میرفت باهاشون بازی زندگی زهرمارش میشد 

خودش بیخیال شد

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سنشون کم باشه وقتیکه ازدواج میکنن...چرا اینجورین..کی خوب میشه این اخلاقاشون؟اصن خوب میشن؟

اگه سنشون خیلی کم باشه مثلا مرده هجده نوزده سالگی زن گرفته باشه حس میکنه مجردی نکرده. باخت داده که زن گرفته چون عموم جامعه این تفکر روبهش القا میکنن

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
عزیزم من شش بار چله ی عاشورا گرفتم ....یعنی ۲۴۰ شب زیارت عاشورا خوندم آخرم طلاق گرفتم... اعتقاداتم ...

چله سنگینه چرا هی پشت سرهم گرفتی 

ببخشید این وسط تقصیرخانم چیه مگه مازنامشکل نداریم چرادیدتون اینه قرارنیست مشکلات اقتصادی هم ماتحمل ک ...

ببین نمیگم زن نباید درک بشه...درک متقابل باید باشه...

فکر کن خودمو مثال بزنم ...شوهرم چهار صبح میره سرکار با انواع و اقسام آدما روبرو میشه تا شب جون می‌کنه سگ دو میزنه منم تو خونم آشپزی و کار خونه منتظرم شوهرم بیاد کلی خرید میگم بیاره با خودش هر چی کار می‌کنه باید خرج شکم بشه تا میرسه اعصاب خرد ..خب من تا از در میاد غر بزنم چرا اینو نخریدی اونو نخریدی میبینم ناراحته منم اخم و تخم کنم غر بزنم نمیشه که ..اینجوری مرد فراری میشه ...هم مرد هم زن باید همو درک کنن ..هر دو کارشون سخته ولی برای پیش بردن زندگی از هر دو طرف گذشت لازمه ...غر بزنی فراری میشه میرن با رفیقاشون چون جمع که میشن باهم از مشکلات میگن و یکم باهم خوش و بش کنن و بخندن روحیشون عوض میشه در نتیجه ترجیح میدن با رفیق خوشبگذرونن تا زن و زندگی...منظورم اینه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چله سنگینه چرا هی پشت سرهم گرفتی 

خیلییییییی گرفتار بودم همه درا به روم بسته بود ضجه میزدم هیچ راهی نبود فقط زیارت عاشورا اونم با صد تا سلام و لعن ..و نماز اول وقت ...و مراقبه...عاقبت یه بچه طلاق  قربانی شد ....کربلا هم رفتم حتی...دیگه هیچوقت دعا نمیکنم ....

عزیزم حواستو جمع کنی سعی کنی شرایط خونه رو جوری بچینی ک دلش بخاد زود بیاد خونه تا اینک بره رفیق بازی ...

جو خونه هر جور باشه کسی که بیرونی شده باشه فایده نداره

شوهر من همیشه بیرونه

حاضره بداخلاقی من را تحمل کنه و بره بیرون

مثل پدرشه فایده نداره

پسزم به شوخی میگفت من قیافه ی بابام یادم رفته یکی بیاد بگه بابای من کیه چه شکلیه اسمش چیه

منم گفتم طلاق قسم خورد بیرون نمیرم و خونه میمونم

۱ روزم رو حرفش نموند

کمتر شد ولی خوب نشد

حالا هم رفته بیرون

خیلییییییی گرفتار بودم همه درا به روم بسته بود ضجه میزدم هیچ راهی نبود فقط زیارت عاشورا اونم با صد ت ...

الهی از حالا به بعد فقط خوشی و خوشحالی ببینی 

الهی آمین  ولی واقعا باید دلیل اصلیشو فهمید  مثلا داداشِ خودم از بیخ و بن رفیق باز بوده ...

کاش بفهمن وقتی متاهل شدی یعنی مسعولیت داری ..یا زن نگیرن و با رفیقاشون باشن ..یا خانواده تشکیل بدن و هفته ای یکبار دو هفته یکبار دوره بزارن با رفیقاشون بگردن...تعادل رو نمیتونن نگه دارن مشکل اینه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ببین نمیگم زن نباید درک بشه...درک متقابل باید باشه... فکر کن خودمو مثال بزنم ...شوهرم چهار صبح میره ...

نه فکر میکنی

کسی که بیرونیه این چیزها تاثیر نداره

الهی از حالا به بعد فقط خوشی و خوشحالی ببینی 

خبر نداری که دارم میبینم ....الانم سه ماهه دوباره ازدواج کردم...دیشب شوهرم عصبی شد تا الان یک لحظه چشم رو هم نذاشتم فقط گریه و فکر و خیال ..و آرزوی مرگ

ببین نمیگم زن نباید درک بشه...درک متقابل باید باشه... فکر کن خودمو مثال بزنم ...شوهرم چهار صبح میره ...

نظرتون محترم ولی زن هم درجایگاه مادروهمسرودختریه خانواده مشکلات داره به خدادیدم مردای پرتوقع روهرچه چقدرخانم ملاحظه کنه فکرمیکنه وظیفشه واینکه توفرهنگ غلط ماجاافتاده تامردی مشکل داره زن رومقصرمیدونن 

نه فکر میکنی کسی که بیرونیه این چیزها تاثیر نداره

نمیدونم شاید تجربه ندارم ...اینطور فکر میکنم ..شوهرم اصلا رفیق باز نیست..رفیقاش یه شکلات هم میدن میاره خونه با من نصف می‌کنه...میگن نرو یکم بمون گفته زنم منتظرمه 

شاید درکی از این موضوع ندارم..فکر میکنم اینجوری جواب میده