2777
2789
عنوان

چجوری باهاش رل بزنم؟

388 بازدید | 15 پست

سلام دوستان یه پسر تو آموزشگاه زبانی که میرم هست روش کراش زدم اصلا خواب و خوراک برام نمونده پسره خیلی خوشگل وسر بزیره ولی کلاسمون جداس تو یه کلاس نیستیم دوستام میگن وقتی اومد تو راهرو آموزشگاه شمارتو بنویس بده بهش ولی من میترسم قبول نکنه و بره به مدیر آموزشگاه بگه مدیرم از آشناهامونه اگه بفهمه خیلی بد میشه چی کار کنم خیلی دوسش دارم؟🥺💔

به مدیر که نمیگه ، مگه بچس ، میتونی تو تایم رستی چیزی که اونم عجله نداشته باشه بری جلو بگی میتونم ی لحظه وقتتون رو بگیرم و مودب حرفتو بزنی اگه هم گفت نه خیلی با اعتماد به نفس تشکر کنی که حرفتو گوش کرده و بری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرگز اینکارو نکن 

من کسی هستم که سوختم تو عشق کراشم ولی اینکارو نکردم

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁