2777
2789
عنوان

شما به جای من بودید چیکار میکردید

85 بازدید | 16 پست

خانما شما برای مهمون سرویس چینی دارین یا ارکوپال سرویس پذیراییتون چند نفره ست ؟

من تو خرید جهیزیه خودم نبودم بیشتر ظرفام ساده و مینیمال نیستن همه طرح دارن یا مثل هم نیستن دلم میخواد همه اینا رو بندازم فقط برم سرویس چینی ساده لب طلا و ارکوپال بگیرم ولی هزینش زیاد میشه یا اینا رو به بفروشم به قیمت خوبی فروش نمیره 🥲مثلا سرویس چینی رو یه شش نفره گرفتن که طرح گل داره یه شش نفره دیگ گرفتن که باز اون گلش با این فرق داره ارکوپال یه ۱۲ نفره گرفتن ساده یه ۱۲ نفره دیگه گرفتن که گل داره الان خونه من ۲۰ نفر مهمون بیاد خیلی زشت میشه اینا رو ببرم همه مثل هم نیستن وسیله زیاد دارم ولی مثل هم نیستن سرویس چینی بخوام همه رو بگم ۳۲ نفره بیشتر میشه ولی طرحشون مثل هم نیست یکی گل سرخ فقط کابینت هارو پر کردن 🥲نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اینا رو قشنگاش رو بزار کنار و باقیش رو بفروش حالا میدونم پولش کم میشه اما برو ی ست چینی قشنگ ب ...

قیمت خوبی فروش اینا مثلا یه سرویس شش نفره چندسال پیش ۳ ملیون پول دادیم الان بردم بفروشم میگه ۳۰۰هزار تومن 🥲

من ارکوپال لب طلا دارم ۲۴ نفره.اونی که گلش قشنگ تره رو در نظر بگیر.تیکه تیکه ازش بخر تا کامل شه ظرفا ...

هیچ کدوم و دوست ندارم میخوام ساده باشه ارکوپال برای مهمون میاری ؟ منم میگم ارکوپال بگیرم ساده میگن نه سرویس چینی بگیر برای مهمون ارکوپال زشته سرویس چینی هم هزینش زیاد میشه باید پس انداز چندماهه و بدم ب اون🥲 

هیچ کدوم و دوست ندارم میخوام ساده باشه ارکوپال برای مهمون میاری ؟ منم میگم ارکوپال بگیرم ساده میگن ن ...

اره برا مهمونم ارکوپال میارم.برا من ارکوپال بهتره.هم سبکه هم لب پر نمیشه.من زیاد ادم خوش حوصله تی نیستم بخ ام با ناز برخورد کنم با ظرف😂

قیمت خوبی فروش اینا مثلا یه سرویس شش نفره چندسال پیش ۳ ملیون پول دادیم الان بردم بفروشم میگه ۳۰۰هزار ...

خو مغازه دارا همیشه میزنن تو سر مال 

نمیخواد بفروشی بزار داشته باشی

ولی حتما ی ست چینی بگیر برا پزیرایی

تو دیوار هم میتونی بفروشی

آره خودمم میخوام همینکار و بکنم میگن برای مهمون سرویس چینی بگیر

من خودم سرویس چینی فله خریدم 🤣هرسری میرفتم یه ۶ نفره ۸ نفره و ...میخریدم تا ابنکه زیادشون کردم همشونو هم سفید ساده برداشتم بعد ۲۰ سال هنوز از مد نیفتاده

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
خو مغازه دارا همیشه میزنن تو سر مال نمیخواد بفروشی بزار داشته باشیولی حتما ی ست چینی بگیر برا پزیرای ...

مامانم ناراحت شده میگه انقد هزینه کردم که اینجوری بندازیشون بیرون 😐😂