2777
2789
عنوان

بازم مادرشوهرم فتنه درست کرد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 75 پست
مگه میشه خدا جواب دلهای شکسته رو نده ؟ 

نمیدونم لابد میده گناهی ندارم از صبح تا شب دارم برای آرامشم تلاش میکنم چه بیرون خونه چه توی خونه و به آب خوردن این آدم که حتی نمیخوام اسمش و بیارم همش و میپاشه

بنظرم بیشتر با شوهرت صمیمی شو تا روش کم بشه و ب شوهرت هم بگو تو واقعا اگه پشت من بودی مامانت اصلا جرات نمی‌کرد ک بخاد بد من رو پیش تو بگه حتما خودت هم ک میری میگی زنم اینجور اونجور دل ب دل مامانت میدی تا در دهن اونم وا میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاقبول دارم ولی یه بخشی ازاین قضایاواقعا مقصر این مردان چرابایدگوش بدن اخه جالبه شوهره من حتی یک د ...

متاسفانه شوهر من چون پدر نداره خیلی هوای ننه اش و داره بیش از حد و کاریش نمیتونم بکنم اونم بلده دو تا اشک میندازه تنگ حرفاش و پیش میره خدا زده

باشه انجام میدم ولی امروز نفرینش کردم با اینکه اهل نفرین نیستم از خدا خواستم لال از دنیا بره که به ن ...

آخر بمیرم ایشاللللله خدا کمکت کنه گلم نکن نفرین کاش کن بخدا بسپار ....وکیل ترین و قاضی ترینه خودش حقتو میگیره

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
بنظرم بیشتر با شوهرت صمیمی شو تا روش کم بشه و ب شوهرت هم بگو تو واقعا اگه پشت من بودی مامانت اصلا جر ...

شوهرم حتی نمیخواد قبول کنه حرفای مادرشه میگه حدسیاتمه گفتم به ارواح خاک بابات قسم بخور که مادرت اینا رو راجعبم نگفته قسم نخورد گفت فقط احوالت پرسیده که چرا نیومدی همین تو کج خیالی

مادر شوهر منم همین بود من کلی سرشگریه کردم عذاب کشیدم با همسرم دعوا کردم اما میدونی الآن رفتارم ی جوریه ک نمتونه حرف بزنه اصن من لج کرده بودم خونش نمیرفتم یا مهمون میومد من طبقه بالا بودم نمیرفتم و این میشد دعواالان همسرم اکثرا رفتنی منم میرم مهمون بیاد خودم میرم هم میخورم هم گپ میزنم با مهموناشون همم همسرم میبینه دیگ باهاشون در ارتباطم حرفی نمتونن بزنن

توام فقط همسرتو در نظر بگیر ببین چجوری راضی میشه اون کارارو در حد توانت انجام بده

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

اینا تا بمیرن دست از فتنه گری و خبر چینی و دوبه هم زنی برنمیدارن

منم با یکی از همین شیطان صفتا درگیرم

واگذارش کردم به خدای بالا سرم و هرگز حلالش نمیکنم 

خونه خراب کنای ذات خراب

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️
باشه انجام میدم ولی امروز نفرینش کردم با اینکه اهل نفرین نیستم از خدا خواستم لال از دنیا بره که به ن ...

مادرشوهر منم همینو به شوهرم گفته که اهل رفت و آمد نیست اما یه کم فکر نمیکنه به کارا و رفتارای خودش !! که آزارم داده رفتاراش و حرفاش که دلم نمیخواد ببینمش  دل شکوندناش !!

تازه به شوهرم گفته من چیزی نگفتم حرفی نزدم!!!  

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
آخر بمیرم ایشاللللله خدا کمکت کنه گلم نکن نفرین کاش کن بخدا بسپار ....وکیل ترین و قاضی ترینه خودش حق ...

خدا نکنه عزیزم به شوهرم گفتم حلالش نمیکنم عصبانی شد سرم داد زد تا حالا اینکار و نکرده بود خدا ازش نگذره زنیکه حراف

مادرشوهر منم همینو به شوهرم گفته که اهل رفت و آمد نیست اما یه کم فکر نمیکنه به کارا و رفتارای خودش ! ...

واااای دقیقا

مادرشوهر من هرچی هم‌بگی که تو این کارو کردی قبول نمیکنه و میگه من‌نگفتم من نکردم!!

اونقدر بی چشم و رو و خدا نشناسه

علاوه بر زندگی من

تو زندگی خواهرزاده هاش و عروسا و.... دخالت میکنه و خبرچینی و دو به هم زنی میکنه و تهشم میگه هیچکس مثل خودم ذات و قلبش خوب نیست😐😐😐😐😐

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️
خدا نکنه عزیزم به شوهرم گفتم حلالش نمیکنم عصبانی شد سرم داد زد تا حالا اینکار و نکرده بود خدا ازش نگ ...

اصن جلو شوهرت حرف نزن ....مردا مامانین منم شوهرم همینجوری بود

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
واقعا خدا لعنتش کنه  چرا زندگی پسرشون رو زهر میکنن؟

مرض دارن

اگر واقعا تعمدی اذیت میکنه ایشالا روزی برسه مثل مادر شوهر من حتی مرگ براش بشه آرزو

لایق مردن هم نباشه

کپک بزنه بوی گند کثافتش خونه شو پر کنه و فلج و لالمونی خفه شه

البته من راضی به عذابش نیستم ولی لایق مرگم نیست

شوهرم حتی نمیخواد قبول کنه حرفای مادرشه میگه حدسیاتمه گفتم به ارواح خاک بابات قسم بخور که مادرت اینا ...

شاید شوهرت راست بگه واقعا حرف خودش باشه.

مادر شوهر منم خیلی اذیت میکرد چند سالی میشه ندیدمش .

اوایل شوهرم اصرار میکرد ک با مادرش رفت و آمد کنم همش دعوا بود. شوهرم خسته شد گفت حوصله دعوای بین تو و مادرم رو ندارم کلا قطع ارتباط کنید شوهرم خودش تنها می‌ره خونه مادرش حتی اسم مادرش رو پیش من نمیاره راحت شدم زندگیم بهتر شده .

ب شوهرم گفتم هر وقت دلت خواست تنها برو مادرت رو ببین ولی از من نخواه ک بیام خونه مادرت اونم قبول کرد.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم