نمیدونم از دستش چیکار کنم از حرفای مفتش از تهمتهاش از پر کردن شوهرم کی از دستش راحت میشم خدایاااااااااااااااااااااا بسه دیگه نمیخوام هر چی دوری میکنم هرچی بیخیال میشم ندید میگیرم نشنیده میگیرم باز زهرشو میریزه باز آرامشم و بهم میزنه با اعصاب خورد صبحم و شروع کردم و اومدم سرکار که تا عصر باید بمونم خدا ازت نگذره حلالت نمیکنم انشاا.. همین دنیا تاوان کارا حرفات و بدی اگر عدالتی هست به چشم ببینم که داری جواب پس میدی.
مادر شوهر منم همین بود من کلی سرشگریه کردم عذاب کشیدم با همسرم دعوا کردم اما میدونی الآن رفتارم ی جو ...
شوهرم متاسفانه حزب باد خودش تنها رفته اما تا بهش میگه زنت اهل رفت و آمد نیست و میزنه زیر گریه میاد سر من خالی میکنه آخه آدم ناحسابی تو گفتی بیا و من نیام؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا خدا لعنتش کنه چرا زندگی پسرشون رو زهر میکنن؟
مادری ک پسرش رو دوست داره زندگیش رو خراب نمیکنه
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
واااای دقیقا مادرشوهر من هرچی همبگی که تو این کارو کردی قبول نمیکنه و میگه مننگفتم من نکردم!! ...
وای مادر شوهر منم میگه قبل پاک و راستگو تر ازمن نیز بعد اگه بدانید چ جوری شوهرم و پر میکرد😒😞
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
شوهرم متاسفانه حزب باد خودش تنها رفته اما تا بهش میگه زنت اهل رفت و آمد نیست و میزنه زیر گریه میاد س ...
همینـ بدون دعوا بدون داد به خودش بگو...گویا قبل رفتن ب شما گفته میره خونه مامانش شمام سری بعد بگو منم آماده شم باهم بریم نبرد هم نبرد ولی اینطوری حداقل مامانشچیزی بگ میگ میخواس بیاد من نیاوردم خدت راهشو پیدا کن
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
دلم خیلی شکست دیگه گفتم حالا بلایی هم سر زنیکه بیاد میگه تو گفتی میدونم
ولش کن است اسمشو نیار
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤