2777
2789
چی بگم گلم؟ من که سی جلسه فیزیوتراپی رفتم..بیست جلسه آب درمانی..۱۵ جلسه لیزر 

منم حس میکنم اینا فقط دردو کمتر میکنه وگرنه درمان نمیکنه.بنظر شما ژل تزریق کنم تو دیسک کمر و گردنم؟من نمیتونم عمل کنم 

خب خدا را شکر.. من پلاتین نداشتم..‌ولی دکتر گفت یه ماه مطلق.. به نظرم خیلی زیاده.. البته گفت هر دو س ...

به منم یه دکتر دیگه گفت ٦ تا پلاتین لازمه

ولی خداروشکر دکترمو عوض کردم گفتن پلاتین نمیخواد

فقط حواستون باشه یک هفته اول چیز سنگین برندارین در حد لیوان آب بردارین

راه هم آره باید مرتب راه برید

من با کمربند میبستم بعد از یک سال و نیم هنوزم میرم بیرون میبندم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر انشالله همیشه سالم باشی.. منم با کمربند راه میرم. هر دو ساعت پنج دقیقه باید راه برم

شما هم زود خوب میشی عزیزم

فکر و خیال بچه هات رو هم نکن و کاملا استراحت کن

اما تا آخر باید خیلی رعایت کنی تو نشستن ایستادن و همه چی

وقتی چند تا متخصص پیشنهاد جراحی میدن یعنی تنها راه حل جراحی هست و با فیزیو آب درمانی و لیزر و ماساژ و اینجور چیزا نمیشه درد رو آروم کرد و نتیجه گرفت

فقط پول دور ریختن هستش

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
منم حس میکنم اینا فقط دردو کمتر میکنه وگرنه درمان نمیکنه.بنظر شما ژل تزریق کنم تو دیسک کمر و گردنم؟م ...

عزیزم من ژل تزریق  نکردم.. اما دوستم اینکارو کرده بود..‌چند ماه راحت بود.. ولی به نظرم موقته..ون دوباره دردهای بدی پاذهغو از پا افتاده

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
شما هم زود خوب میشی عزیزم فکر و خیال بچه هات رو هم نکن و کاملا استراحت کن اما تا آخر باید خیلی رعا ...

دقیقا.. پنج تا جراح رفتم گفتن عمل اونم فوری..اما من الکی از ترس عمل چه پولی برای استخر و فیزیوتراپی و لیزر و آب درمانی ادم‌.. همه از جیبم رفت 

به منم یه دکتر دیگه گفت ٦ تا پلاتین لازمه ولی خداروشکر دکترمو عوض کردم گفتن پلاتین نمیخواد فقط حوا ...

ممنونم گلم.. خیلی حواسم هست مراقب باشم..‌ خداروشکر که پلاتین نذاشتی.. چون شنیدم با پلاتین خیلی سخت تره.. 

دقیقا.. پنج تا جراح رفتم گفتن عمل اونم فوری..اما من الکی از ترس عمل چه پولی برای استخر و فیزیوتراپی ...

برای منم همینطور بود و ۳ ماه درد کشیدم و کلی ماساژ و .....رفتم و هر روز دردم بیشتر از قبل شد

انقدر که مارو از جراحی ترسوندن حاضریم هزار درد رو تحمل کنیم اما بیمارستان نریم متاسفانه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
برای منم همینطور بود و ۳ ماه درد کشیدم و کلی ماساژ و .....رفتم و هر روز دردم بیشتر از قبل شد انقدر ...

آره خیلی بده.. من حتی همین الان که عمل کردم. برادر شوهرم اومد خونمون و گفت خیلی اشتباه کردی عمل

کردی بدبخت کردی خودتو.. کلی روحیم ضعیف شد باز.. اما واقعا راضی ام از عمل.. درد داشت منو دیوونه میکرد.. باور می‌کنی از درد گاهی یه خودکشی فک میکردم دیگه 

آره خیلی بده.. من حتی همین الان که عمل کردم. برادر شوهرم اومد خونمون و گفت خیلی اشتباه کردی عمل کرد ...

مردم حرف زیاد میزنن برای منم همین نسخه هارو میپیچیدن

درد کمر و پای چپم بخاطر تحت فشار بودن رگ سیاتیک به قدری درد داشت که مینشستم زار میزدم و چند قدم نمیتونستم حتی حرکت کنم

الان هم گاهی درد دارم و تو این ۴ سال یکبار هم فیزیوتراپی رفتم اما بازم خداروشکر که جراحی کردم و راحت شدم

به سلامتی که عمل کردین، همیشه دلت خوش و تنت سالم باشه، دنبالتون بودم ببینم بهتر شدی؟ مه دیدم دنبال جارو برقی هستی، چه کاریه... هفته ای یه بار به یه نفر بگو جارو و کارهای سنگین رو برات انجام بده. بعدا نگو کسی به من نگفت ها... من بعد هفت سال دوباره دیسکم عود کرد و بازم عمل کردم،جهنم رو به چشمم دیدم. از بیمارستان گرفته تا خونه و هزینه عمل و ... عزیزم بیشتر مراقب باش. به حرف هیچ کس هم گوش نده که نمیدونم بیشتر تحرک داشته باش و ....

⁦⁩⁦
به سلامتی که عمل کردین، همیشه دلت خوش و تنت سالم باشه، دنبالتون بودم ببینم بهتر شدی؟ مه دیدم دنبال ج ...

قربونت برم.. مرسی از دعای قشنگت.. خداروشکر خوبم..‌ شما یعنی بعد هفت سال دوباره عمل کردی..‌چه سخت عزیزم،😔😔😔 من که خوشحالم عمل کردم راحت شدم.. خدا کنه دوباره نیاز به عمل نشه.. الان خوبی؟

هفته ای یه بار کارگر دارم.. منتها گفتم یه وقتی یه جا آشغال بریزه بتونم راحت جمع کنم..والا بمیرم دیگه دست به جارو برقی نمی‌زنم.. سنگینه 

قربونت برم.. مرسی از دعای قشنگت.. خداروشکر خوبم..‌ شما یعنی بعد هفت سال دوباره عمل کردی..‌چه سخت عزی ...

زنده باشی. خدا رو شکر که خوبی.

اره عزیزم عود کرد و اینبار پلاتین گذاشتن. خیلی مراقب خودت باش و اصلا به حرف کسی گوش نده که فلانی این همه کار میکنه و عمل هم کرده.

خیلی هم عالی، بهترین کار رو میکنی

⁦⁩⁦
زنده باشی. خدا رو شکر که خوبی. اره عزیزم عود کرد و اینبار پلاتین گذاشتن. خیلی مراقب خودت باش و اصلا ...

قربونت برم.. انشالله که تو هم روز به روز بهتر بشی... برات دعا میکنم عزیزم ،😘