2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من دیسک کمر عاجزش کرده بود ولی از عمل میترسید چون شوهر عمه م عمل کرده بود بعداز چندسال مجدد در ...

خداروشکر عزیزم.. منم خیلی ورزش و نرمش انجام دادم.. اما آخری ها هیچ کار. ازم برنیومد.. بدجور افتاده بودم

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
منم ۲۳سالمه دیسک گردن و کمر و زانو درد دارم وقت کار کردنمه اما خیلی عاجزم.میشینم پا درد دارم سرپام پ ...

خیلی بده.. درکت میکنم.. خدا بهت سلامتی بده عزیزم.. منم بد جور عاجز شده بودم

انشالله سلامتی رو زودتر به دست بیاری... مشکلت چی بود؟ الان درد داری یا نه؟

قربونت برم عزیزم پارگی وبیرون زدگی دیسک داشتم پای چپم خیلی درد میکرد دوقدم راه میرفتم بیحس میشد ولی الان درد ندارم نمیتونم خم بشم یا زیاد بشینم کمرم خسته میشه بازم خدا روشکر از درد راحت شدم

خدارو شکر عزیزم.. مشکلت چی بود؟ چند وقت استراحت مطلق داشتی؟کی به زندگی عادی برگشتی ؟ من پارکی دیسک ب ...

مرسی عزیزم

پارگی و بیرون زدگی داشتم

ولی تنگی نداشتم

استراحت دو هفته تازه مطلق هم نبود

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
سلام اقام...خودم قبلا دیسک کمر داشتم خداروشکر الان حوود دوماهه ک درمان قطعی شدم...قبلا خیلی هزینه کر ...

شما تو همه تاپیک ها فقط بالش رو‌تبلیغ می‌کنی.. زیاد دستت رو دیدم.. 

مرسی عزیزم پارگی و بیرون زدگی داشتم ولی تنگی نداشتم استراحت دو هفته تازه مطلق هم نبود

خب خدا را شکر.. من پلاتین نداشتم..‌ولی دکتر گفت یه ماه مطلق.. به نظرم خیلی زیاده.. البته گفت هر دو ساعت پنج دقیقه تو خونه راه برم

خداروشکر عزیزم.. منم خیلی ورزش و نرمش انجام دادم.. اما آخری ها هیچ کار. ازم برنیومد.. بدجور افتاده ب ...

امیدوارم به سرعت بهبودیت رو به دست بیاری عزیزم ولی از حرکات اصلاحی بعدش غافل نشو که سلامتیت رو تثبیت کنی انشاالله

قربونت برم.. الان خوبی کاملا؟ مشکلی نداری عزیزم؟ چند وقت استراحت داشتی؟ 

اره خداروشکر اگر رعایت کنم و وسایل سنگین بلند نکنم عالیم سال ۹۸ جراحی کردم اوایل کرونا بود

ده روز که استراحت کامل بودم و وقتی میخواستم از رو تخت بلند شم کمربند میبستم

بعد ۱۰ روز شروع به حرکت کردم و نشستم رو مبل (البته با کمربند طبی)

تا ۲ ماه کمربند رو بستم و بعد اون فقط وقتی مسافرت راه دور میرفتم چون کمی اذیت میشدم کمربند بستم 

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
فدات شم فیزیو جواب نمیده نرم؟ژل تزریق نکردی؟من میخوام ژل تزریق کنم میگن دیسکو تقویت میکنه

چی بگم گلم؟ من که سی جلسه فیزیوتراپی رفتم..بیست جلسه آب درمانی..۱۵ جلسه لیزر 

اره خداروشکر اگر رعایت کنم و وسایل سنگین بلند نکنم عالیم سال ۹۸ جراحی کردم اوایل کرونا بود ده روز ک ...

خداروشکر انشالله همیشه سالم باشی.. منم با کمربند راه میرم. هر دو ساعت پنج دقیقه باید راه برم

شما تو همه تاپیک ها فقط بالش رو‌تبلیغ می‌کنی.. زیاد دستت رو دیدم.. 

خانم تبلیغ میکنم مگه بده....تاحالا اینقدر هزینه کردید مگه درمان شدید...من کاری ندارم فقط توصیه کردم...ادم دوبار از سوراخ گزیده نمیشه...