2777
2789
سلام عزیزم میشه بپرسم عمل کمرتون چه طوری بود؟؟؟لیزر یا بیرون آوردن دیسک ؟

سلام عزیزم من مشکلم پارگی دیسک و تنگی کانال نخاعی و بیرون زدگی مهره بود.. دیسک پاره مو خارج کردن.. عمل باز انجام دادم بدون پلاتین 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
سلام عزیزم من مشکلم پارگی دیسک و تنگی کانال نخاعی و بیرون زدگی مهره بود.. دیسک پاره مو خارج کردن.. ع ...

خداروشکر که خوب شدید.من تو اینستا تبلیغ دکتر بود به روش لاپاروسکوپی فکر کنم از پهلو لوله رو وارد کمر می‌کرد.دیسکو خارج می‌کرد.فقط یه سوال دیسک که خارج میشه به مرور به مهره فشار نمیاد .جای دیسک چیزی تزریق نمیکنن.

بنظرت اگه من انجام بدم میتونم دوباره باردار بشم و به راحتی این دوران تموم کنم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا بچه ‌دارم... همش درگیرشون هستم.. سرم بی هواست.. اینا هم مدام بالاسزم داد و فریاد ... رومم ...

خیلی سخته عزیزم منم ۴تابچه نفهمم دارم بایه شوهر بی خیال کمر منم ۳ساله درد میکنه بعداز زایمان دومم اینجوری شدم یه روز پاهام درد می کنه یه روز کمرم یه روز رگ به رگ میشه یه پاشنه پاهام قفل میشه به قول شما موقع راه رفتن می لنگم 

خدایا خودت کمک کن 
خداروشکر که خوب شدید.من تو اینستا تبلیغ دکتر بود به روش لاپاروسکوپی فکر کنم از پهلو لوله رو وارد کمر ...

ممنونم عزیزم... برای من دکتر گفت باید حتما عمل باز بشه.. راستش از روش لاپاراسکوپی اطلاعی ندارم.. و اینکه دیسک رو چه برمیدارن نمیدونم جایگزینش چی میشه.. یادمه آب دکتر پرسیدم ولی الان جوابی که داد رو یادم نیست عزیزم... تو همین نی نیستید چند نفر گفتندبعد عمل دیسک باردار شدن. حتما میتونی عزیزم

خیلی سخته عزیزم منم ۴تابچه نفهمم دارم بایه شوهر بی خیال کمر منم ۳ساله درد میکنه بعداز زایمان دومم ای ...

وای درکت میکنم عزیزم.. خیلی سخته.. خیلی.. حتما فکر درمان اساسی باش.. هر چی درمان رو عقب بندازی فقط به خودت آسیب بیشتری زدی.. دکتر به من گفت چون دیر اومدی عصب بیشتری فلج شده و....

زنده باشی. خدا رو شکر که خوبی.اره عزیزم عود کرد و اینبار پلاتین گذاشتن. خیلی مراقب خودت باش و اصلا ب ...

سلام عزیزم 

شما پلاتین گذاشتید خوبه،؟ شنیدم خیلی خشک میشی و جاش همش درد داره و ربات میشه ادم، درسته؟

منم وضعم خرابه

سلام عزیزم شما پلاتین گذاشتید خوبه،؟ شنیدم خیلی خشک میشی و جاش همش درد داره و ربات میشه ادم، درسته؟م ...

سلام عزیزم. خوب که چه عرض کنم بد نیست، باید خیلی مراقب بود و مخصوصا اعصابت راحت باشه. 

⁦⁩⁦
مرسی عزیزم یعنی از انجام عمل ادم پشیمون میشه؟؟ یا اینکه خوب میشی ولی خوب 100 درصد مثل قبل نیستی؟

نمیشه گفت پشیمون میشه ، چون اگه کسی حالش خوب باشه که عمل نمیکنه ولی اصلا اصلا مثل قبل نمیشه و نباید به هیچ وجه خم بشه

⁦⁩⁦

آره عزیزم خدارو شکر خیلی خیلی بهتر از قبل عملم هست.. ولی خب هنوز هم گاها دردهای خفیف میاد سراغم..ولی هم قابل تحمله هم با چند ساعت استراحت خوب میشه.. البته من بعد عمل خیلی هم مراقبت میکنم..اگر چندین دکتر گفتند باید عمل کنی حتما عمل کن.. درد کیفیت زندگی رو خیلی میاره پایین.. انشالله بهتر بشید عزیزم ..