2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من مشکلم پارگی دیسک و تنگی کانال نخاعی و بیرون زدگی مهره بود.. دیسک پاره مو خارج کردن.. ع ...

سلام عزیزم منظورتون از بیرون زدگی مهره سرخوردگی مهره است؟ پیش کدوم دکتر رفتین؟ راضی هستین الان؟

سلام عزیزم منظورتون از بیرون زدگی مهره سرخوردگی مهره است؟ پیش کدوم دکتر رفتین؟ راضی هستین الان؟

سلام عزیزم... تو نامه ام ار آی نوشته بود بیرون زدگی مهره.. نمی‌دونم همون سر خوردگی میشه یا نه.. من مهر ۴۰۲ عمل کردم.. خداروشکر خیلی بهتر شدم.. دردهام به طرز معجزه آسایی کاهش پیدا کرد.. البته من پلاتین نذاشتم.. من شهرستان عمل کردم گلم

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
آره عزیزم خدارو شکر خیلی خیلی بهتر از قبل عملم هست.. ولی خب هنوز هم گاها دردهای خفیف میاد سراغم..ولی ...

سلام سلام عزیزم خوبین؟ شما یعنی سرخوردگی مهره هم‌داشتین؟که بدون پلاتین عمل کردین و میگم

سلام عزیزم... تو نامه ام ار آی نوشته بود بیرون زدگی مهره.. نمی‌دونم همون سر خوردگی میشه یا نه.. من م ...

خخداروشکر که بهترین. منم باید عمل کنم البته به من گفتن پیچ و اینا میخواد سرخوردگی مهره دارم دعا کنین برای منم خوب پیش بره انشاالله 

سلام سلام عزیزم خوبین؟ شما یعنی سرخوردگی مهره هم‌داشتین؟که بدون پلاتین عمل کردین و میگم

نه عزیزم من سرخوردگی مهره نداشتم.. راستش نمی‌دونم چی هم هست.. تو نامه ام ار آی نوشته بود تنگی کانال نخاع پارکی دیسک و بیرون زدگی مهره.. ولی خداروشکر نیاز به پلاتین نبود 

انشالله بسلامتی عمل کنی و همه دردات برطرف بشه.. من. حتما برات دعا میکنم.. میفهمم چی میکشی

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
سلام عزیزم شما پیچ و مهره انجام دادین برای کمر؟ یا دیسک بودین

نه عزیزم برای من فقط پارگی دیسک بود

نیازی به پلاتین و مهره نداشتم خداروشکر

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...