2777
2789
عنوان

اتاق روانکاو

71 بازدید | 19 پست

اگه دقیقا الان توی اتاق یه روانکاو بودین چی مطرح میکردین یا چه کمکی میخواستین🤔؟
(یک عدد روانکاو میباشم بریزین بیرون هرچی دغدغتونه بتونم کمک میکنم🙂)

🌿 برای پیدا کردنم پیج و کانال #مَکث_تراپی رو سرچ کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بهم بگه یه روز همهکچی درست میشه

اینده درس میشه 

باید به الانم‌فکر کنم

تلاش کنم 

و فکر نکنگ اینده تموم شده

اینکه من مستقل از خانوادم میتونم ادم موفقی شم

اینده ام خوب باشه

انقدر ناراحتم ک هرچقد بگم تموم نمیشهههه

فقط ی چیز ک وقتی شوهرت سرت منت میزاره باید بهش چی گف

فک کن منم هرکاری براش کردم

اما بازم خانوادش واسش مهم تر از منن پول نداره خودش واس منو بچش خرج کنه میره واسه مامانش چن دست لیوان میخره

اینو کجای. دلم بزارم تحملش خیلی سخت شده

چیزی ام میگم میگ تو قلبت سیاهه ب تو ربطی نداره

جدی چه خاکی به سرم بریزم با adhd که دارم هزاران بار روانشناس و مشاور رفتم از بچگی .داره بدتر میشه هر ...

دور از جون، گاهی ADHD فقط مشکل تمرکز نیست، ذهن وقتی نمی‌تونه با بعضی احساسات روبه‌رو بشه، با حواس‌پرتی ازشون فرار می‌کنه. به‌جای جنگیدن با عدم تمرکز، باید دید پشتش چه احساسی پنهانه.
تا حالا امتحان کردی بهش نگاه کنی ببینی چی پشتشه؟

اینکه بهم بگه یه روز همهکچی درست میشه اینده درس میشه باید به الانم‌فکر کنمتلاش کنم و فکر نکنگ اینده ...

سلین، پشت این همه تلاش معمولاً ترسیه از قضاوت یا بی‌ارزشی یا....
ذهن با شلوغ‌کردن خودش فقط اون ترس رو موقتاً ساکت می‌کنه.
از خودت بپرس: اگه هیچ کاری نکنم، چی میشه؟ چی رو از دست می‌دم؟

سلین، پشت این همه تلاش معمولاً ترسیه از قضاوت یا بی‌ارزشی یا....ذهن با شلوغ‌کردن خودش فقط اون ترس رو ...

نه شرایط خاتوادگیم خوب نیست نه فقط مالی

و من حس میکنم اینده رو از دست دادم 

و واقعا با اینکه شاید خودم بتونم در اینده موفق شم دیگه هیچ امیدی ندارم نه به ازدواج خوب

نه به جایگاه خوب 

نمیدونم 

اعصابم‌بهم ریخته و افسرده شدم‌کاملا

انقدر ناراحتم ک هرچقد بگم تموم نمیشههههفقط ی چیز ک وقتی شوهرت سرت منت میزاره باید بهش چی گففک کن منم ...

می‌فهمم چقد سخته وقتی حس می‌کنی با همه‌ی تلاشت، بازم دیده نمی‌شی🙁.
اما معمولاً این دلگیری فقط به رفتار همسرت مربوط نیست، یه بخش درونتم هس که سال‌ها دنبال احساس ارزش بوده و حالا دوباره فعال شده... فکر کن ببین واقعاً چی باعث شده هنوز توی این رابطه بمونی؟ همون دلیلی که نگهت داشته، جواب خیلی از دلخوری‌هاته. همون چیزیه که تعادل رو حفظ می‌کنه و می‌تونه توی لحظه‌های سخت دلگرمت کنه.
حتماً یه‌بار بنویسش برای خودت👌.
در کنارش، کم‌کم روی استقلال خودتم سرمایه‌گذاری کن؛ حتی با قدم‌های کوچیک، چون همین باعث میشه وابستگی کمتر بشه و حس کنترل برگرده.
و به‌جای تمرکز روی اینکه محبتش رو کجا خرج می‌کنه، نگاه کن چطور می‌تونی رابطه‌ی خودتون رو زنده‌تر و غنی‌تر کنی. اون‌وقته که فضا کم‌کم متعادل‌تر میشه.

می‌فهمم چقد سخته وقتی حس می‌کنی با همه‌ی تلاشت، بازم دیده نمی‌شی🙁.اما معمولاً این دلگیری فقط به رفت ...

اخه چدا نباید ب حرفام گوش بده. وقتی من هرچی میگ همونه

واقعا چرا بعد ۱۰سال زندگی بهم میگ ب تو ربطی نداره من چیکار میکنم

این سوالا خیلی اذیتم میکنه وقتی خرجایی ک واس خانوادش میکنه رو میبینم وجق اعتراض ندارم

اما من تاحالا هزارتومنم ب خانوادم ندادم

نه شرایط خاتوادگیم خوب نیست نه فقط مالیو من حس میکنم اینده رو از دست دادم و واقعا با اینکه شاید خود ...

وقتی همزمان فشار مالی، خانوادگی و احساسی بالا میره، ذهن حس می‌کنه آینده از دست رفته. اما این ناامیدی معمولاً از خستگی عمیقه، نه از واقعیت آینده. زیرش یه غم و خشم پنهانه از اینکه سال‌ها تلاش کردی و نتیجه‌ نگرفتی....
الان به‌جای فکر به همه‌چیز باهم، فقط روی دو قدم تمرکز کن:
۱. هر روز حتی کار کوچیکی انجام بده که حس کنترل رو برگردونه، مثل نظم دادن به یه بخش از روزت یا نوشتن برنامه‌ی فردا.
۲. با یه متخصص صحبت کن تا ذهنت از این چرخه‌ی فشار و ناامیدی خارج بشه و بتونی دوباره توان تصمیم‌گیریت رو پیدا کنی.

وقتی همزمان فشار مالی، خانوادگی و احساسی بالا میره، ذهن حس می‌کنه آینده از دست رفته. اما این ناامیدی ...

دارم سعیمو میکنم  

اما واقعیت چی 

برای خودمون حانواده خیلی مهمه 

خود من کسی با شرایط خانوادگی من بود اصلا کاریش نداشتم .

اخه چدا نباید ب حرفام گوش بده. وقتی من هرچی میگ همونهواقعا چرا بعد ۱۰سال زندگی بهم میگ ب تو ربطی ندا ...

می‌فهمم چقدر سخت و گیج‌کنندس وقتی احساس می‌کنی همسرت بیشتر از تو با خانوادش در ارتباطه و تو با وجود همه‌ی همراهیات هنوز در اولویت نیستی. اما اینکه همیشه به همه‌ی خواسته‌هاش گوش دادی، یعنی از مرزهای درونی خودت عبور کردی. ظاهرش شاید لطف باشه، ولی در عمل هرروز رسما زیر پا گذاشتن خودتو بهش آموزش دادی.
وقتی خودت به مرزهات احترام نذاری، به‌جاش به‌جای درک، با رفتاری مواجه می‌شی که انگار حق با اون بوده و باید همین روند ادامه پیدا کنه. چون آدم‌ها معمولا با ما طوری رفتار می‌کنن که خودمون با خودمون می‌کنیم.
برای بازگردوندن عشق و احترام، لازم نیس بجنگی؛ فقط کم‌کم به مرزهای خودت وفادار بمون و حفظشون کن و رابطتون رو غنی‌تر کن. وقتی تو شروع به احترام به خودت می‌کنی، اون هم به‌تدریج یاد می‌گیره چطور بهت احترام بذاره. یادت باشه این به معنای خشونت و رد کردن همه درخواستاش بعد از این نیس، هر مرزگذاری که میکنی رو لابلای جملات قشنگ و با حس قشنگ تقدیمش کن که سوءتفاهم نشه. به مرور درست میشه.