2777
2789

هی دارم تاپیک میزنم ببخشید

هرکی میشنوه از اطرافیانم بهم میگن چشمت زدن نمیدونم چجوریه اصلا چیکار باید کنم 

من امسال اولین سال تدریسم بخاطر رزومم یه مدرسه توپ افتادم وسط شهر واقعا هم جزو مدارسیه که همکارای باسابقه هم نمیتونن واردش بشن (نویسنده و محقق هستم رتبه ۳۰۰ کنکور و ۶۲ ارشد معدل دانشگاعم ۱۹/۸۱)

از یک مهر اتفاق های عجیب غریب برام میوفته یبار ی همکار پشت سرم برنامه ریزی میکنه منو بذارن بیرون بیاد بجام یبار اولیا سر سن و سابقم معترضن کلا این دوهفته من ۶ بار بستری شدم همش از حال میرم بی دلیل هیچی نمیخورم نمیخوابم البته اینم بگم ترسیدم کلا از اون مدرسه

هرکیم‌ میشنوه اون مدرسه میرم زنگ میزنن کلی پرس و‌جو‌ میکنن تو رفتی پس چرا ما رو نمیدن

کلا حالم خوب نیست هیچ دکتری هم نمیفهمه چیشده بهم گفتم تاپیک قبلی دیشب داشتن بستریم میکردن ای سیو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط بگم آفرین بهت . مقاومت کن . ولی با این تحصیلات جای بهترم میتونی بری در آینده. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

چجوری رفتی تو چنین مدرسه ای؟ پارتي چیزی داشتی یا ن

اینو پرسیدم چون خیلی ب حق الناس معتقدم 

اگ خودت میدونی ب حق اونجا هستی، اصلاااا از برنامه هات ب کسی چیزی نگو 

اصلا ج نده تلفن کسی و ولشون کن

دختر خوب با این رزومه بزن تو دهن هرکی که بهت خرده میگیره 

چرا اعتماد به نفس نداری 

من تدریس خصوصیمو با یه شاگرد بسیار مهم شروع کردم! منظورم اینه خانواده بسیار معروف و سرشناسی بودن که هر کسی رو خونشون راه نمیدادن با قیمت بسیاااار بالا! هرکی میشنید شاخ درمیاورد ولی اعتماد به نفس داشتم. حالا صبر کن دوسال دیگه که باتجربه شدی دیگه هیچکس جرات نمیکنه بهت چیزی بگه

اصلا خودتو نباز. اونا هیچکدوم رزومه تو رو ندارن. تو فقط تمرکزت رو تدریس و شاگردات باشه. هرموقع هم جلسه گذاشتی برای اولیا با اعتماد به نفس برو صحبت کن 

راستی به من بگو چه جوری برم مدرسه درخواست بدم برای تدریس. من فقط خصوصی تدریس کردم و دنبال شاگرد بیشترم

اینو پرسیدم چون خیلی ب حق الناس معتقدم  اگ خودت میدونی ب حق اونجا هستی، اصلاااا از برنامه هات ...

به واسطه رتبم و این که دوران دانشجویی هم تدریس میکردم میشناختنم مسئول ابتدایی خودش اینجا فرستاد منو‌ نمیدونستم اینجوریه البته منم بهش گفتت بودم که داخل شهر باشه مدرسه بهتره

نمیدونم این پارتی حساب میشه یا نه