2777
2789
عنوان

بنظرتون مردی که دو هفتس..

179 بازدید | 8 پست

بچه ها شوهرم بحث داشتیم اما شدید نبود اصلا اخرش خودش شروع کرد به داد و من سکوت.. دو هفتس جاشو جدا کرد یه کلمه هم باهم حرف نزدیم🙃 

این یعنی سرش جای دیگه گرمه (چوپ سابقه چت و اینا داشته).. حسشم بهش بد شده.. حتی اظهار پشیمونیم نمیکنه.. 

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم تا یچی میشی فرتی جاشو جدا میکنه و قهر میکنه

اینجوری میخواد زجرت بده که بار آخرت باشه که رو اعصابش میری

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
منم شوهرم تا یچی میشی فرتی جاشو جدا میکنه و قهر میکنه اینجوری میخواد زجرت بده که بار آخرت باشه که ر ...

اخه که چی

چرا دست پیش‌میگیرن

من یکی دفعه دیگه اینکارو بکنه قطعا برام بی اهمیت میشه میگم باز میخواد دو هفته جدا بخوابه

اخه که چی چرا دست پیش‌میگیرن من یکی دفعه دیگه اینکارو بکنه قطعا برام بی اهمیت میشه میگم باز میخواد ...

چقدر منی تو

منم الان توی همین شرایطم

کثافت نقطه ضعفمو بلده میدونه اهل قهر نیستم تا یچیزی میگم قهر میکنه مثل دختراااا

خدا نصیب نکنه همچین شوهرایی

فقط نقطه ضعف نشون نده که کهر هردفعه ش میشه

چقدر منی تو منم الان توی همین شرایطم کثافت نقطه ضعفمو بلده میدونه اهل قهر نیستم تا یچیزی میگم قهر ...

اره دقیقا

بخاطر همین جلو نرفتم اصلا باهاش حرفم نمیزنم کارا خودمم انجام میدم بدونه بی اهمیته برام پلی دلم خیلی شکسته 🥲

اره دقیقا بخاطر همین جلو نرفتم اصلا باهاش حرفم نمیزنم کارا خودمم انجام میدم بدونه بی اهمیته برام پل ...

منم  

الهی که خدا به قلبت آرامش بده

و رابطتون عالی بشه