وقت بخیر من ۲۳ سالمه یکبار جدا شدم واز طرفی هم با آقایی سن بالا آشنا شدم که مفصله توضیح میدم بهتون شغلشون پیمانکاری هستن واینکه مردای سن بالا میتونن به نیازهای یه زن جوان جواب بدن از هر لحاظ ممنون میشم راهنمایی بکنین و خواهشا سرزنش نکنین ممنون از توجهتون
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
به نظرم سن خیلی مهه تو دوره که شما هستی خیلی چیزا رو شاید شما دوست داشته باشی ک ایشون دیگ حوصله یکاری رو نداشته باشه منم نمیدونم چند سالشه ولی بنظرم بیشتر فک کن چون سن ملاک مهمی برای ازدواج هست
میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم.... 💚 میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
سن بالا یعنی چند سال؟ اختلاف سنیتون چقدره؟ اینجا نمیشه نظر داد بیشتر سن عقلی ملاکه و اینکه مثلا شما خیلی سرحال و پرانرژی باشی اون آروم و بی حوصله نباشه ، بعضی سن بالاها پایه ان، برای ازدواج دوم حواست و خیلی جمع کن و اینکه یه وقت زن نداشته باشه