2777
2789
عنوان

دلم برای کسایی که دندون درد دارن و پول ندارن کبابه🥺🥺🥺😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 29 پست
و منی که دندونای آسیایی هر دوطرف دهنم الان یک هفته درد میکنه و شوهر عوضیم نمیبره دکتر.الهی خودش به ا ...

خیلی سخته عزیزم

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنیذ من دندونپزشکم.. هروقت یه نیازمند اومد پیشم بدون هیچ چشم داشتی براش کار انجام میدم

شما مگه تازه کنکور ندادی ؟دندون قبول شدی

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه
سلام بانوشماخودت زهراباباخانی هستی اگه که آره فکر کنم باهم فامیل از آب در اومدیم من هم باباخانی هستم

سلام عزیزم زنجانی هسستین،؟!؟

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

این مدل تاپیک نزنید باز مضمون ب کلاهبرداری غیرمستقیم می‌شید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم تو که آرایشگری ..بهم ترکیب رنگ فانتزی میدی رو پایه ی ۸ ...کدوم رنگ بهتر میشه؟ آبی، آلبالویی، س ...

عزیزم همشون خوب میشن...بستگی ب رنگ دوتا داره کدوم بیشتر بیاد...من البته تخصصم بیشتر مبکاپه

این مدل تاپیک نزنید باز مضمون ب کلاهبرداری غیرمستقیم می‌شید 

ببخشیدددد  چرااااا😐😐😐😐😐😐😐😐عزیزم من نوشتم دارم لغت متن تاپبکو بخونین

حالا من همشو درست کردم خداروشکر ..ولی اون بیچاره ای پول ندارن چیکار میخاد بکنه...

دلم برا اون آدما میسوزه

مادرم زنجانی بابام بی جاری...دقیق اسموفامیله عمه کوچیکم رو داری بانو

چه جالب😂🤍

مادرم زنجانی بابام بی جاری...دقیق اسموفامیله عمه کوچیکم رو داری بانو

زنجان اومدین ی سر به سالن من بزنین

اگه آلبالویی رو میدونین ممنون میشم بهم ترکیب اش رو بگین

عزیزم من میکاپ کارمیکنم تو رنگ زیاد سر رشته ندارم