2777
2789

تو اتاقم رو تخت دراز می‌کشیدم و رمان عاشقانه می‌خوندم ،دغدغه ی مالی ، مادرشوهر ، شوهر ، کوفت و زهرمار نداشتم ، حالم با خودم خیلی خوب بود ، نه نگران بودم ، نه منتظر بودم ، خودم بودمو دنیای خودم 

الان فقط دلم مرگ میخواد چون فقط مرگ می‌تونه همه چیزو حل کنه

همه چی درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی گفتی. دلم لک زده برای اینکه یه روز بدون دغدغه رو تخت توی اتاق خوابم دراز بکشم و رمان بخونم یا آهنگ گوش بدم. من عاشق بارون و هوای ابری بودم از وقتی ازدواج کردم یه بار لذتی که دوران مجردی از اون هوا میبردمو نبردم😢

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
۲۷ سالمه ، ۳ ساله ازدواج کردم

تاپیک بغلی یه دختر همسن شما دلش شوهر میخواست😐

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
اگر مجرد بودی بازهم ممکن بود دغدغت شوهر باشه چی شده..مشکل حادی داری توزندگی

حتی اگه دغدغم شوهر بود ولی یکی بود نه مثل الان که دغدغم خیلی زیاده 

مشکلات زندگی متاهلی ، حس تنهاییم ، تفاوت فرهنگی شدید با خانواده شوهر و مسایل دیگه ، الان بی حوصله ترینم

همه چی درست میشه