2777
2789
عنوان

اعصابم از خودم خورده

154 بازدید | 30 پست

پسرم کلاس دومه مدرسه غیر انتفاعی میره بعد این با یکی از بچه های کلاس دوسته پارسال همش دوست داشت پیش این بشینه اما معلم کلا جاهارو خودش قرار می‌داد منم پارسال هیچی به معلم نگفتم پسرم رو پیش فلانی بشون امسال اول مهر رفت پیش دوستش نشست چند روز بعد معلم یکی دیگه رو نشوند جای این و این رو آورد میز اول پیش شخص دیگه حالا این معلمشون فوق العاده خوب هم هست پسرم رو هم خیلی دوست داره و هواشو داره کلا معلم خوبیه حتی پارسال هم با اینکه معلم پسرم نبود خیلی دوستش داشت و حمایتش می‌کرد حالا روم نمیشه به معلم بگم پسرم رو بنشونه پیش دوستش چون میترسم فکر کنه از محبت هاش داریم سواستفاده میکنیم بعد کلا آدم بی دست و پایی هستم احساس میکنم در حق پسرم مادر خوبی نیستم نمیتونم حمایتش کنم 😓

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

پسرم چند بار گفته به خانوممون بگو من رو بشونه پیش فلانی اما روم نمیشه پیام بدم به معلم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این اسمش حمایت نیست دخالت تو کار معلمه اتفاقا به پسرت بگو این خواسته معلمته باید بهش احترام بذاری معلما معمولا نمیذارن دو تا دوست پیش هم بشینن  با هم حرف میزنن و همش حواسشون به همه نه به درس

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
پسرم چند بار گفته به خانوممون بگو من رو بشونه پیش فلانی اما روم نمیشه پیام بدم به معلم

از الان یادش بده مدرسه قانونش با خونه فرق داره تو کلاس حرف اولو معلم میزنه نه دانش آموز وگرنه هر روز یه خواسته جدید ازت داره دائم باید بری مدرسع

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
واااااا چیز خاصی نمیخوای بگی 

آخه میدونی چیه دوتا بچه هستن دوتاشون دوست دارن پیش یه نفر بشینن معلم اون رو نشونده اونجا و این پیش یکنفر دیگه الآن معلم خودش میدونه این دوست داره کجا بشینه اما هیچکاری نتونسته بکنه میگم من بگم هم شاید بپیچونم

عزیزم تو که نمیخوای ب پسرت نمره بده یا کاره خاصی کنه ک فکر میکنی سواستفادس بگو پسرم کنار این دوستش حس بهتری ب مدرسه و درس داره میشه شماهم کمک کنین سپاسگذارم 🙏🏻

قوی باش خواهرم شروع کن از الان برای پسرت قدم بردار بعدا عادت میکنی ب قوی بودن

عزیزم این اسمش حمایت نیست دخالت تو کار معلمه اتفاقا به پسرت بگو این خواسته معلمته باید بهش احترام بذ ...

خب خداروشکر که شما اومدی توی تاپیک پس کار درست همونه هیچی نگم؟

عزیزم تو که نمیخوای ب پسرت نمره بده یا کاره خاصی کنه ک فکر میکنی سواستفادس بگو پسرم کنار این دوستش ح ...

اه خیلی بی زبونم کلا همیشه همینطور بودم یادمه خودم رو خانوادم خیلی حمایت میکردن ولی حالا بچم😭

فوقش میگه نمیشه یا دلیل میاره ب هرجال خیالت راحته ک تلاشتو کردی

پس بگم توی شاد یا برم مدرسه؟

خب خداروشکر که شما اومدی توی تاپیک پس کار درست همونه هیچی نگم؟

ببین سبک معلما فرق داره یهو میبینی چیز خاصی هم نیست و میگه باشه ولی در کل سعی کن اصلا تو کار معلم دخالتی نداشته باشی یا مثلا به معلم پسرت پیام بده و تلاشتو بکن ولی به پسرت نگو پیام دادی چون بچه ها فکر میکنن دیگه هر چی خواستن باید همون بشه 

به نظر من مدرسه باید طبق سلیقه معلم پیش بره تا بچه ها مفهوم نظم و قانون رو یاد بگیرن