2777
2789

این اتفاق برای یکی از دوستان صمیمیم افتاده خودش کاربری نداره و انقدر داغون شده از من راهنمایی میخواد ولی خودمم توش موندم 

دوستم متاهله و ۳ ساله ازدواج کرده، خواهرش مجرده و ۲۳ سالشه. از طریق دوست صمیمی خواهرش متوجه شده خواهرش با یکی در ارتباطه و با هم رابطه کامل هم داشتند.دوستم رفته پیش مامان و خواهرش و به خواهرش گفته قضیه رو بگو بذار کمکت کنیم ولی خواهرش انکار کرده و گفته همچین چیزی نیست و کلی هم باهم دعواشون شده. دوستم میگه میخواستن جلوشو بگیرم و کمکش کنم ولی نمیدونه کاز درست چیه. از من پرسید منم نمیدونم دقیقا باید چه کار کنه. از یه طرف میگم اگه هیچی نمیکفت شاید خواهرش به کارش ادامه بده و اوضاعش بدتر بشه و آبرو ریزی بشه از یه طرف الان که گفته هم فقط انکار میکنه و دعوا و تهدید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

بگو به دوستت 

شما به عنوان خواهر وظیفه خودتو انجام دادی 

دیگه منتظر باشید خواهرتون فکراشو کنه ببینید چی میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اول مطمئن بشه دوستش راست گفته

چون یه فامیل به خالم گفته بود به پسرت تجاوز میکنن من دیدم و فلان

ولی بردش دکتر سالم بود

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

۲۳ سالشه بچه نیس که

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

دعواش نکن کاری که شده اگه میخادکمک کنن 

بایدباهاش رفیق شن یجوری که خودش اعتمادکن وهمچی بگه 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

دوستش چقدرفوذول بودع مطمئنی راست گفته

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️