2777
2789

خونه ای که میخایم بگیریم دو طبقست‌ تاحالاام‌ مستجر بودیم مامانم همیشه سرکار بود و... خلاصه داداشم و مامانم باهم کار کردن بابامم خیلی کم 

حالا طبقه بالا خب شیک تر و قشنگ تره داداشم میگه من باید اونجا باشم وقتی زن بگیرم

بهش میگم گناه دارن اینهمه کار کردن الان این بشه 

شما باشین جای من چیکار میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نامش نشه

ولی همین کار رو بکنن

بعدا اگر لازم بود دستشون باز شد، پایین رو هم بازسازی کنن

تا ازدواج برادرت بالا زندگی کنین

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پایین بهتره برا افراد سن بالاتر

پا درد و کمر درد اذیتشون میکنه

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بنظرم پایین راحت تر باشه واسه پدر مادرت بالا پله هس واسه جوون بهتره

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

اصلا بعید میدونم عروسهای حالا قبول کنند بیاند پیش مادرشوهر، اگه بیاند هر طبقه ای که شیکتره را میدند به عروس.

و من هرچی دیدم اکثرا طبقه بالا مال عروس بوده پایین مال مادرشوهر.