2777
2789

محدودیت سنی هم نداره هر کدوم یه جور بیمارن 

مادرای کم سن که چون بلد نبودن چطور قرص بخورن یا کاندوم استفاده کنند یا شوهره هم بی تجربه و نفهم بوده حتی نتونستن طبیعی پیشگیری کنند حامله شدند شاید هم فکر می‌کردند بچه مثل عروسکه هنوز نمیدونستن دنیا جدی تر از این حرف هاست

یکم سن بالاتر باشند چپ و راست بچه رو میزنن یا انتظارات عجیب دارن یا میگن خسته ایم به خاطر همون اعصاب بقیه و بچه رو به بازی گرفتند باز میبینی حاملس علتش هم به خدا اگه چیزی جز رقابت با جاری یا بالاخره باید جنسم جور می‌شد و حاملگیِ مثلا ناخواسته باشه 

یکم پا به سن بذارن هم که فیلشون یاد هندوستان می‌کنه اموالشون رو خیرات میکنند بین همسایه ها و خواهربرادرهای شغلشون که به بچه چیزی نرسه یک سره هم ناله که دکتر نمیبری سر نمیزنی

دلت خیلی پره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جزو اون هفتاد درصد هستید لعنت بهتون 

باور کنید بچه منت نکشیده به دنیا بیاد خودتون آوردید دیگه غلط اضافیه فرت و فرت بگید ما اون بچمونو دوست این بچمونو نمی‌پسندیم و... بعضی ها یه دونه هم نباید بیارن این چند روز اینقدر مادر دیدم و مادر عزیز خودم هم کم نذاشته دارم بالا میارم

واقعا کاش همممممه بفهمن که چون قدرت زاییدن دلرن قرار نیس بچه بیارن تو این جامعه نامشخص و مجهول با وضعیت اقتصادی گوه که گوشت کیلویی خدا تومنه دارو نیس هیچی نیس

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.