2777
2789
عنوان

اجاره خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 20 پست
سلام ممنون نه والا من خیلی برنامه ها رو دانلود بدا اینکه بتونم یه کیف پول بسازم اما همشون ارور میده ...

من یسری نرم افزار دانلود کردم ک بیشتر آموزش میداد و حساب کاربری نمیساخت 

رفتم آپ بیت پین دانلود کردم و ی حساب ساختم ولی نمی‌دونم اینکه میگه آیدی حساب کاربری رو باید بدی ب اون سایت تا بتونی پول رو دریافت کنی از کجا بیارم پیدا نکردم 

شما میخای برو تو آپ بیت پین و ی حساب بساز خبرشو ب منم بده ک آیدی حساب رو از کجا بیاریم  

من یسری نرم افزار دانلود کردم ک بیشتر آموزش میداد و حساب کاربری نمیساخت  رفتم آپ بیت پین دانلو ...

بیت پین رو گوشیم نصب نمیشه اما ببت کوین رو نصب کردم بعد تو قسمت اموزشش میری بلاکچین رو نصب میکنی مرحله به مرحله توضیح داده که چجوری پولتو برداشت کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یسری نرم افزار دانلود کردم ک بیشتر آموزش میداد و حساب کاربری نمیساخت  رفتم آپ بیت پین دانلو ...

بعد نصب بیت  کوین این صفحه باز میشه قیمت اموزش ساخت کیف پول هستس .گزبنه دومم تسویه حساب سایت دیگس

ممنون حالا تلاشم میکنم اگر تونستم بهت میگم 

مرسی

بعد ساخت کیف پول یه شماره حساب بهت میده .وارد سایت میشی از قسمت پروفایل، والت رو میزنی ادرس میخواد شماره حساب رو اونجا وارد میکنی اگه صفحه ای بعدش باز شد متوجه نسدی چیه اسکرین بگیر