2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت زندگی زناشوییتون عادی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8485 بازدید | 157 پست
انشالله زندگیت به روال عادی برگرده

الان اولویت اولم خونس خونه خیلی برام مهم اگه بچه برام مهم بود تااالان هزاربار رفته بودم ای وی اف اما درکل اول خونه بعد بچه ولی خب ته دلم عااااااشق بچگ ازهمون مجردی بچه دوست داشتم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
از نظر ما شاید اما مهم همسرشونه که کنار اومده و خداروشکر کنار هم خوبن

خانومشون وقتی پریودن چیکار میکنن

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات تکراری میشه  فکر کن هرشب آهنگ بذاره بگه بیا برقصیم. دیگه حالم داره از تانگو بهم میخوره&nb ...

🤦🏻‍♀️😁 شوهر من بعد ۸ سال هنوووزم همینه

رقص نه

ولی رابطه و بغل و رمانتیک بازی خیلی

اون بعد رمانس و عاطفیش خیلی پررنگه

نه ببین منظورم فقط رابطه نیست. کلا دوس داره شبای رمانتیکی داشته باشیم 🤦🏻‍♀️ خیلی عاشقانه بشینیم ش ...

خیلی خیلی خیلی خوبه قدر بدون واقعا 😅👌🏼 من در حسرت و آرزوی همچین اخلاقی از همسرم هستم ولی ایشون تا میان مشغول کارشون هستن و خسته و بعد هم خواب ...

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

چرا عزیزم مشکلت چیه

خیانت 💔

نه یک بار نه دو بار به اندازه ی تموم بهار هایی ک با هم زندگی کردیم

۱۱ سال 💔

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
انشالله تا اخرامسال صاحب خونه ای که میخوای بشی

ممنون از دعای قشنگت عزیزم💋🤗

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بقول ننش شیطول گولش زد تو ببخش اما من ک هیچوقت یادم نمیره هرچند ۵ساله همه چی رو گذاشته کنار

نمیدونم چرا شیطون گولشون نمیزنه یهویی همه ی داریی و حق طلاق و حضانت رو ب ما بدن 😅

شیطون فقط ب ضررِ ما کار میکنه 😂

اگ راهی هست ببخشش ن بخاطر اون بخاطر خودت ک لایق آرامش و زندگی خوبی !

برای من دیگه راهی نیست همه ی پل های پشت سرش خراب شده

کمتر از ۶ روز دیگه ب رفتنم مونده 😔💔

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
مگ خودش۲ساعت...؟

باورت نمیشه؟

شده رابطمون ۱ساعت و خورده ای طول کشیده البته با معاشقه و ...

خب وقتی هرروز یا حداکثر دیگه من نخوام خسته باشم یروز درمیون رابطه داشته باشی مرد هم میتونه طولانی رابطه داشته باشه و ارضا نشه دیگه

😂 شوهر من میگه وقتی تو پریودی برای من بهشته  اقایون دیگه راهشونو پیدا میکنن

چرا😂

شما میلتون زیاده؟

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.