2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت زندگی زناشوییتون عادی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8303 بازدید | 157 پست
دقیقاالبته از نظر جنسی ازهمون اول سرد بود بعدها ک بچه دار نشدیم فهمیدم از دوران مدرسه مشکل داشته درم ...

چقدر تلخ

و چقدر نامرد بودن ک ب شما نگفتن

با سرد بودنش پس چرا خیانت کرد آخه ؟

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به همین فکر میکردم دوستام چقد استوری عاشقانه و قربون صدقه میرن ما هیچی

ما حرف معمولی هم نمیزنیم

گاها از شوهرم سوالی میپرسم با سر و حالات صورت ج میده

یه سلام خداحافظ به زور بینمون ردوبدل میشه

👀
خوشبحالت کاش شوهر منم اینحوری بشه😐 اگه نشه چیییییی😱😱

برات تکراری میشه 

فکر کن هرشب آهنگ بذاره بگه بیا برقصیم. دیگه حالم داره از تانگو بهم میخوره 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
ما حرف معمولی هم نمیزنیم گاها از شوهرم سوالی میپرسم با سر و حالات صورت ج میده یه سلام خداحافظ به ز ...

کاش شوهر منم ولم کنه و حرف نزنخ باهام

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
منم اصلا نه گریه نه خوشحالی، نه خستگی، نه گرسنگیم هیچیم واسه شوهرم مهم نیس همیشه دلم میخواد بدونم ...

دقیقا ما هموناییم ک حسرت کوچیکترین چیزام به دلمون موند 

میشه برام یه صلوات بفرستین⚘
چقدر تلخ و چقدر نامرد بودن ک ب شما نگفتن با سرد بودنش پس چرا خیانت کرد آخه ؟

بقول ننش شیطول گولش زد تو ببخش اما من ک هیچوقت یادم نمیره هرچند ۵ساله همه چی رو گذاشته کنار

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الهی ... چی شد مگه ؟

دوبار خیانتش رو فهمیدم و بار دوم ک فهمیدم متوجه شدم آقا تموم این سال ها گوشی مخفی داشته 💔

ازش بدم میاد دست خودم نیست

دیگه حتی نمیخوام ببینمش

اینجا خیلی ها منو میشناسن و میدونن جدا نشدم چون دوستش داشتم ولی الان ازش متنفرم 😔🤢

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
نه ببین منظورم فقط رابطه نیست. کلا دوس داره شبای رمانتیکی داشته باشیم 🤦🏻‍♀️ خیلی عاشقانه بشینیم ش ...

این رویای من و تصورم از ازدواج بود اما شوهری قسمتم شده که جواب سلاممو به زور میده 

قربون حکمت خدا برم، هرچی میخوای برعکسش میده

کاش یکم با دل شوهرت راه میومدی 

👀
خب شوهر من زیاد اهل این چیزا نیست مثلا تولدها رو باید کلی بهش یاد اوری کنم تا نهایت شام ببرمون بیرون ...

همسر من تقریبا هرشب یه شاخه گل میگیره. مگه اینکه کارش طول بکشه و وقتی داره میاد گل فروشیا بسته باشن 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍