2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میشه بیاید🙂

595 بازدید | 71 پست

یادمه از بچگی مامانم قیافمو میزد تو سرم با اینکه خیلی خوشگل بودم :)

انقد گفت و گفت تا عینه خوره افتاد به جونم همش به خودم تلقین کردم ک من زشتم و همین باعث شد اعتماد به نفسمو از دست بدم و روز به روز زشت تر شم:)🙂

من مشکلم از بچگی بینیم بود و مامانم همش بخاطر این منو مسخره میکرد چون بزرگ بود همش شب تا صب گریه میکردم چشام اوایل سبز بود الان سبز عسلی شده و چشمم دیگ مامانم مسخره میکنه میگه مگه سگ بیاد تو رو بگیره با این قیافت( همین الان باهاش دعوام شد دوباره) حرفاش خیلی عذابم میده در ضمن برای بینیم رفتم دکتر گفت الان عمل کنی برمیگرده باید بزاری ۲۰ بشی بعد بنظرتون چیکار میتونم بکنم یکم خوشگل بشم :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کن خدا مامانتو شفا بده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

قریون چهره ی زیبات برم عزیزدلم بهش توجه نکن باشه اخه چه مادری به دخترش اینجوری میگه حرفاشو به یورت ب ...

نمیتونم تا میام بگم بیخیال مامانم هی حرفایی میزنه ک قلبم و هزار تیکه می‌کنه دلم میخواد بمیرم اصن

ای وای چرا دغدغه همه شده خوشگلی و قیافه؟تورو خدا دس بکشین ازین حرفا هیجکس رشت نیس هیج کس اونکه میگه ...

باور کن اصن دغدغه من خوشگلی نیس من می‌خوام فقط یه قیافه کاملا معمولی داشته باشم مث بقیه نه دیگ تا این حد ک مادرم مسخرم کنه🙂

باور کن اصن دغدغه من خوشگلی نیس من می‌خوام فقط یه قیافه کاملا معمولی داشته باشم مث بقیه نه دیگ تا ای ...

عزیزم حرع مامانتو حساب نکن تو درونتو زیبا کن مطالعه ازاد ززاد داشته باش تناا چیزی ک برات مهم نباشهقیافهه ت باشه تیپت خیلی مهتر از ظاهرته بنظرم ب تیپت خیلی اهمیت بده کارایی ک اعتماد بنفست رو بالا میبرن انجام بده متاسفم برا همجین مادری 

قریون چهره ی زیبات برم عزیزدلم بهش توجه نکن باشه اخه چه مادری به دخترش اینجوری میگه حرفاشو به یورت ب ...

مامان من بدتر از این ها رو میگه خیلی بدتر ..

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

عزیزم مادر من هم با اینکه خودش زشته اما من رو از بچگی اذیتم کرده و مدام بهم میگه زشت و بذقیافه و ... برا دماغ هم همش می‌خنده و میگه عملم کنی نمیشه و .. شاید عقده ای هستن این زنا

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

عزیزم حرع مامانتو حساب نکن تو درونتو زیبا کن مطالعه ازاد ززاد داشته باش تناا چیزی ک برات مهم نباشهقی ...

واقعا خسته شدم دیگ امیدی برا ادامه دادن زندگیم ندارم می‌خوام خودکشی کنم بیخیال دیگ من هر چی ادامه بدم همه چی بدتر میشه بدبختی رو پیشونی من نوشته شده