2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میشه بیاید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 71 پست
چرا عکسم نمیاد؟

میخای لینک بزار شاید بازم خراب شده سایت 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینکم گذاشتم نیومد عکس ساده ام فرستادم نیومد

لینک بزار

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊
نقطه ضعفمو میدونه هی سو استفاده میکنه

مامان منم موقع دعوا میدونه خیلی به خودم میرسم و ظاهر برام مهمه خیلی ببخشید خیلی ببخشید بهم میگه شبیه ک * ی * ر خری 

چشمام ابیه موهام بلوند بهم میگه تو ایران هیچکس این قیافه ها مورد پسندش نی ب دل نمیشینه همه چشم ابرو مشکی دوست دارن😕

خودمون مشکلی نداریم پدر و مادرمون سمی ان

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊
مامان منم موقع دعوا میدونه خیلی به خودم میرسم و ظاهر برام مهمه خیلی ببخشید خیلی ببخشید بهم میگه شبیه ...

ای وای ای وای 😞😞

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

خانوما میشه بگید چطوری باید لینک بزارم؟

برو تو سایت آپلود فایل و عکس رایگان ، بزن انتخاب فایل عکستو انتخاب کن ، بعد بزن بارگذاری ، بعد لینک ش رو کپی کن ، بزن اینجا رو اون سنجاقه

https://uupload.ir/