2777
2789
عنوان

جنسیت سونو دختر بود بچه ها

1271 بازدید | 56 پست

سلام دوستان صب گفتم بهتون میرم سونوگرافی تک تک حال نداشتم ریپلای کنم اینجا بهتون بگم جنسیت دختر بود. دکتر گف ابجی دار شد دخترت ......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باتوجه به خوابی که دیده بودی میگفتم حتما پسره 

انشاالله صحیح وسالم بیاد بغلت قدمش براتون خیر باشه 😍😍🌹🌹🌹🌹

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من باتوجه به خوابی که دیده بودی میگفتم حتما پسره  انشاالله صحیح وسالم بیاد بغلت قدمش براتون خی ...

دقیقا همینو بگو.من قبل فوت بابام خاب دیده بودم بابام فوت شده ب دوهفته نکشید تعبیر شد. امشبم همگی میگن خابای تو ک همیشه تعبیر میشه چطور ایندفعه اینجوری شد....

سلام عزیزم انشالله به سلامتی بیاد بغلت❤️😍

من که عاشق دخترم 

مطمئن باش برکت سرازیر میشه سمت خونه ات و کلی زندگیت رو رنگی رنگی میکنن دخترای قشنگت❤️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
سلام عزیزم انشالله به سلامتی بیاد بغلت❤️😍 من که عاشق دخترم  مطمئن باش برکت سرازیر میشه سمت خ ...

مرسی از دعای قشنگت ماهرچی داریم از قدم دخترم محیاست ان شاالله این یکی هم همینطور باشه برامون