2777
2789
عنوان

قد و وزن پسر چهار سال و هشت ماهه

1017 بازدید | 27 پست

دوستان عزیزم سلام. یه سوال دارم ، پسرم چهار سال و هشت ماهشه، وزن 16.5 و قد 106

امروز بردمش دکتر گفت افتضاحه، ولی توی نت سرچ میکنم متوسطه ، خیلی بد نیست. کسی اطلاعی داره در این باره؟ یا اگر پسر همسن و سال من دارید قد و وزنش رو بگید ممنون میشم

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوسطه قدش دکتر غدد بردی؟واسه رشد همیشه غدد ببر منطقی تر از بقین

نه والا. فوق تخصص گوارش بردم آخه اشتهاش کمه

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم
دخترمن ۴سال و۷ماههتقریبا ۱۵ونیم وزن قد هم ۱۰۲  کارش چ احمق بوده کاملا نرمال هست پسرتون دختر منو ...

اخه دخترا قدشون از پسرا پایین تره

نه والا. فوق تخصص گوارش بردم آخه اشتهاش کمه

عزیزم گوارش چه ربطی داره اون برا مشکلات معده و رودس ببر فوق تخصص غدد کودکان یا حداقل اطفال گوارش تخصصش در زمینه ی رشد نیست اصلا