2777
2789

امروز که بچه فامیلمون از مدرسه میاوردم و بخاطر کاری مجبور شدیم بریم دفتر معلما و همون موقع هم راهنمایی های شیفت بعد از ظهر صف کشیده بودن آقا من دم دفتر یه دختر راهنمایی دیدم همین که برگشت و نگام کرد روح از تنم جدا شد... چشمای سبز کمرنگی داشت و تو نور میدرخشید با اینکه  قیافه نازی هم نداشت ولی جذابیتش خیلی بود حتی مامانشم باهاش بود ولی بسیار سیاه و چهره معمولی داشتن... در کل جدا از خوشگلی دختره من بیشتر دیدم زن های معمولی بچه های خوشگلتری بدنیا میارند تا زنان زیبا... 

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

اره دقیقا منم هرچی دختر خوشگل دیدمم ماماناشون خیلی فیص عادی ای داشن

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

تعبيرتون و توصيفتون اصلا قشنگ نبود

ولي اومدم بگم كه دخترا اكثرا شبيه پدرشون ميشن

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب شاید به پدرش رفته. مثل من و خواهر برادرام که به پدرمون رفتیم 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

اره منم چن روز پیش یکی دیدم خدایی خوشگل بود 

ولی من بااینکه خودم میگن قیافم خوبه ولی دخترم فتوکپیه مادرشوهرم شده😐

اونم بنده خدا زیاد مالی نیس اصن نمیدونم چ ژن لامصبی داره همه نوه های دخترش شبیه خودشن مرض بگیره

خوشم نیومد از تعریف هایی که از مامانش کردی

سیاه بودن دلیل بر زشت بودن نیست

میشد بگی ظاهر زیبایی نداشت

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

تعبيرتون و توصيفتون اصلا قشنگ نبود ولي اومدم بگم كه دخترا اكثرا شبيه پدرشون ميشن

چرا قشنگ نبود؟ من مگه توهینی کردم؟ از تجربه ام گفتم

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤