2777
2789

سلام بچه کوچیکم یه ذره وایتکس خورده بود سریع بردمش بیمارستان دکتر اصلا معاینش نکرد ایستاده گفت باید فعلا تحت نظر باشه علایمی هم نداشت فقط یه ذره گیج بود بعد بستریش کردن و سرم زدن حالش خوب بود من گفتم الان خوبه مرخصش کنین گفتن نه فعلا باید باشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساعت سه و نیم شب بود پرستار اومد و یه آمپول بزرگ که تو سرنگ کرد محتویاتش قهوه ای رنگ بود بهش زدو رفت بعد دیدم حال بچه داره خراب میشه و سرفه میکرد و نفس تنگ بود بعد سرم رو از دستش در آوردم رفتم به پرستاره گفتم اینجوری شده حتما از سرم هست گفت نه همچین چیزی نیست هرچی گفتم بچه اینجوریه گفت خوب میشه اصلا هم نگاش نکرد.بعد به همسرم زنگ زدم اومد داد وبیداد کرد که بچم خوب بود چرا با سرم اینجوری شده پرستاره می‌گفت از سرم نیست بهش گفتم حتما از آمپولی هست که تو سرم زدی بعد بهم گفت تو خودت دیدی من آمپول بزنم من اصلا آمپولی نزدم بعد یکی از هم اتاقی ها که اون لحظه اونجا بود آوردم گفتم اینم دیده آمپول زدی گفت آهان الان یادم اومد آمپول استامینوفن بوده

من گفتم بچم نه درد داشته نه تب چرا باید بزنی گفت تجویز دکتر بوده بهش گفتم استامینوفن آمپولش اون شکلی نبوده گفت تو یه ظرف دیگه ریختم و آوردم پرستاره هم خیلی دستپاچه شد که گفتیم ازت شکایت می‌کنیم گفت بیا اکسیژن وصل میکنم خوب میشه وفلان.بعد شوهرم همش می‌گفت ازتون شکایت میکنم.صبح دکتر اومد خیلی بد حرف زد گفت من استامینوفن تجویز کردم که پرستار زده چرا گفتین شکایت میکنی گفتم تو اصلا بچه رو معاینه نکردی چطور دارو تجویز کردی بعد گفت بچت خوبه مرخصی بچه رو مرخص کردیم و اومدیم خونه بعد از دو روز بچه استفراغ می‌کنه و اسهاله حالا نمی‌دونم از اون آمپول هست یا از بیمارستان ویروس گرفته

بنظرتون میتونم شکایت کنم از دکتر وپرستار