2777
2789
عنوان

دلم میخواد درد دل کنم

101 بازدید | 14 پست

خواهشا نیاید قضاوت کنید. طعنه و کنایه نزنید.  

از بچگی توی یک محیط مذهبی به دنیا اومدم و بزرگ شدم. همیشه پوششم کامل بود. الان که خیلی وقته چادر هم میزارم.

اما حقیقتش حجاب رو دیگه دوست ندارم.

خسته شدم. انگار ما زیبایی هامون همیشه پنهانه. هیچ کس نمیبینه. 

الانم دلم میخواد چادر رو بزارم کنار ولی نمیتونم. دلم میخواد موهام باز باشه. زیبایی هام مشخص باشه ولی همش میگم چه فایده.  همش گناهه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبایی هاتو واسه کی میخای بزاری بیرون ؟؟ کاش من جای تو بودم شرایطم مث توعه منتها روم نمیشه باحجاب بشم مسخرم میکنن چون تا حالا نبودم  ولی یواش یواش دارم شروع میکنم اگه یعویی چادر بندازم خیلی ضایعس 

مطمان باش همون حجاب قشنگتره

عروس عمو م رو میبینم با شوهرش عکس انداخته . موهای مش کرده و قشنگ . ی شال باز هم پوشیده.

انگار شوهرش هم بیشتر قدرش رو میدونه

خانواده من همه بدحجابن وبی بند وبار ولی من عبا میپوشم روسری کلیپس میزنم بدون ارایش دائما هم تو مسجدم خیلیم رازیم ازاین وضع کسی هم مجبورم نکرده خودم دوس دارم چون این دنیا همه چیش فانیه ترجیح میدم به لذت این دنیا دل نبندم

زیبایی هاتو واسه کی میخای بزاری بیرون ؟؟ کاش من جای تو بودم شرایطم مث توعه منتها روم نمیشه باحجاب بش ...

اینقدری که خودم خالی شم.

یا از این ور بوم میفتیم یا از اون ور.