2777
2789
خوب عزیزم این مردا اینجوری بیماری جنسی دارن ها ...

دقیقا

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

منو شوهرم یمدت باهم دعوا داشتیم بیشترشم بخاطر رابطه من سررررد وشوهرم بشدت گرم بود چند بار باهم بحث کردیم ومن ازش فراری بودم چند بار بهم تذکر داد که من خیلی کمبود دارم نزار راه کج برم من به عشق وعلاقه وحرفای قشنگ وفلان نیاز دارم من بی خیال بودم تا روزی که چت هاشو با دوست دخترسابقش دیدم خودش اعتراف کرد که میخواست بادختره حرف بزنه که تحریک بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اون صمیمیت بینشون کم بوده  و اینکه کلا شخصیت مرده مشکل داره

تا جاییکه من میدونم مرده هوس باز بود

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
منو شوهرم یمدت باهم دعوا داشتیم بیشترشم بخاطر رابطه من سررررد وشوهرم بشدت گرم بود چند بار باهم بحث ک ...

خوش بحالت 

که از قبل بهت اخطار داده 

کساییکه هیچی نمیگن 

و میرن تو رابطه 

خیلی بدتره 🤦‍♀️😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خب همون دیگه 

شخصیت مرده مشکل داشته 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

احتمالا مرده اختلال شخصیتی داشته 

خوش بحالت  که از قبل بهت اخطار داده  کساییکه هیچی نمیگن  و میرن تو رابطه  خی ...

آره چندددددباررر بهم گفت اما من اصلا اهمیت نمیدادم بعدازخیانتش باخودم میگفتم اگه یه بار فقط یه بار میرفتم وآشتیش میدادم هیچوقت اینکارو نمیکرد ولی نمیدونم چرا اون مدت نسبت بهش بی حس شده بودم

آخه من الان تو این مشکل هستم  میخوام بدونم چرا؟؟؟  چرا اینطوری میکنه؟!

دلیلش به شما مربوط نمیشه

شاید از نظر شوهرت تو عالی باشی

ولی یه کرمی دارن مردها میخوان ببین بقیه چطورن.

حالا شاید تو هم مناسبش نبودی زندگی سرد شد جای دیگه تامینش کردن

ولی دنبال دلیل اینکه تو کم بودی نباش.گاهی خطا هست گاهی بیماری

نمیدونم شاید چون دوتا بچه کوچیک دارم واز کارخونه خسته میشدم الانم اینجوریم ولی سعی میکنم بهش برسم چو ...

آری عزیزم منم فکرم همینه...مگی این مردا جز زیر شکم دیگه فکری ندارن...

عاشق خودمم.....💝💖💗💓💞💕
من اومدم از تجربیات تون استفاده کنم 

من با شوهرم زیاد جرو بحثم میشد سر چیزای کوچیک بحثمون بالا میگرفت مثلا بهش گیر میدادم باور کنید کل زندگی من بخاطر بحث های الکی با شوهرم بهم ریخت