2777
2789

میدونین چرا مردها خیانت میکنن؟

چون قانون ایران ،شرع،عرف ،پشت اونهاست

چون زنهایی که بچه دارن میبخشنشون بخاطر بچه

چون همه اطرافیان  به زنهاشون میگن کم گذاشتی

چون مرد خائن الان بغل یکی دیگست و زنش داره از ملت میپرسه بنظرتون ایرادم چی بود حالا چطور رفتار کنم دیگه بهم خیانت نشه

چون این مردها رو از خونه بیرون نمیکنن

چون کل فامیل نمیگه مرتیکه کثیف خیابونی

اماااا زن خائن جاش کجاست؟ طرد از سمت همه مردم شریف ایران

من آقای ۴۰ ساله میشناسم

ظاهرا موجه.موقر.شیک.جنتلمن.با شخصیت...

با ۵تا زن متاهل رابطه داشت

زنش مچش رو گرفت و از همه شکایت کرد.همه رو میبرد ویلاش.زنش توی ویلا دوربین گذاشت

زنه بعد از یک سال تونست مهریه اش رو بگیره

اینجا ایران خراب شده هست عزیزان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تو خودت بگردی ببین کجا زیاده روی  یا کوتاهی کردی

طرف مشکل داشته هرزه بوده بعد من تو خودم دنیال ایراد بگردم؟

تاوان لاشی گری های مردمم من بدم؟

خوبه دیگه پس فردا مثال شوهرم کو.نی بود هم باید دنبال ایراد تو خودم بگردم

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
باید تو خودت بگردی ببین کجا زیاده روی  یا کوتاهی کردی

من خیلی جاها زیاده روی کردم تمام خودمو با زندگی با شوهرم فدا کردم درسته بعضی جاها اخلاقم بد بود ولی خودمو زیاد فدا کردم و اینکه بهش وقتی حرف میزدم من بدون تو میمیدم اصلا بی تو نمیتونم انگار از بودن من باهاش مطمئن شده بودم ولی الان میگم خدا منو تو شرایطی قرار نده که دیگه نتونم قبولت کنم چنان بهم میریزه

واقعا چقدر سخته  من وقتی با یه دختره همکارش ارتباط به ظاهر کاری داشتند میدیدم وسط پیامهای کاری ...

یعنی چجوری واقعا ارتباطشون کاری بود یا به بهونه کار لاس زنی و وقت گذرونی بود اون دختر رفتارش چجوری بود