2777
2789

من اینجا خیلی شنیدم خانواده ها خیلی هوای زن باردار رو داشتن ولی به محض این که جنسیت بچه دختر تشخیص داده میشه تو سونو تموم اون محبت ها قطع میشع 

حتی یه بار یه کاربر میگفت شوهرم خیلی بهم میرسید برام انواع میوه ها میخرید.رفتم سونو تا فهمید بچه دختره دیگه اصلا برام احترام قائل نشد🥲

یه زن باردار همینجوریشم تو دوران حساسیه اخه چرا اطرافیان باید اینجوری باهاش رفتار کنن فقط به خاطر جنسیت بچه.

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا از زمان جاهلیت تاپیک زدن حتما 

من که چنین برخوردایی ندیدم 

اخه این چه حرفیه 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

اخه نیست که تخم و ترکه سلطنتی دارن برای همین میخوان نسلشون پابرجا بمونه

نی نی کوچولوت دختر شد 

حسابی قدرشو بدون و مراقب فندوق کوچولوت باش

گوربابای بقیه حتی شوهرت 

هیچی جفتمون توی سنوگرافی کلی خندیریم وباورمون نمیشد دختره من یه پسر دارم فکمیکردم ایینم پسره

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

کاش همسر اینده منم خ‌وشحال بشه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
این طرز فکر برام خیلی خیلی عجیبهخدا رو شکر اصلا تو بحر این چیزا نیستیم

کجا زندگی میکنید 

بنظرم زن باید تو مغز شوهرش با سیاست بکاره که دختر از پسر بهتره با خیلی تعریف های زیر پوستی و داستان‌ها بافتن .

همیشه چون دختران فقط نان خور بودن و ضعیف تو جوامع قبل از تمدن و بعد از تمدن بشریت مورد ظلم بودن 

ولی امروزه موضوع کاملا عوض شده و پسران کاهل تر شدن 

در تحصیل و کار و ....زنان با جهش های ژنتیکی که انجام شده 

باهوش تر و با استعدادتر شدن

بچه اول با دکتر و رژیم  دختر شد چون خواهر نداشت 

از خوشحالی نمیدونست چکار کنه 

دختر دومم ولی فکر میکنم  بیشتر دوست داشت پسر باشه ولی دختر شد بازم خیلی ظاهرا خوشحال شد ، باطنا نمیدونم 

بقیه هم که برخوردشون عادی و خوشحال 

لایک نکنید😜

روزسونوگرافی آنومالی بود که از اتاق اومدم بیرون وشوهرم چشمهاش از خوشحالی برق میزد پرسید بچه چیه؟گفتم دختره انگار بال در اورده بود اینقدر خوشحال شد قبلش خیلی هوامو داشت وقتی فهمید بچمون دختره انگار تازه باورش شده بود بابا میخواد بشه خییییییلی خوشحال بود خانوادشم خداییش خیلی خوشحال بودند