2777
2789
عنوان

الان همه دنبال رابطه ان

791 بازدید | 53 پست

به پست تو توییتر بود 

میگفت مادربزرگا میگن این روزا همه دنبال رابطه و .... هستن هیچکس ب فکر زندگی نیست

حالا خودشون ۸ تا ۱۲ تا بچه دارن🤣🤣🤣

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورتون رابطه ی نامشروع بوده! ده تا بچه ی حاصل ازدواج داشته باشی هیچ مشکلی نداره .

کسی دنبال رابطه نامشروع نیست مگ جامعه همه ج...دن؟😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا این دوتا موضوع خیلی باهم متفاوتند مادربزرگااگ 2,جین بچه میاوردن حاصل ازدواج شونه قدیم رسم بوده الان چی؟اگ حامله کنن هم گردن نمیگیرن.واقعافقروفحشابیدادمیکنه

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
اصلا این دوتا موضوع خیلی باهم متفاوتند مادربزرگااگ 2,جین بچه میاوردن حاصل ازدواج شونه قدیم رسم بوده ...

آفرین خیلی قبول دارم حرفتو ؛ به نظرم اتفاقا زیاد دوران قدیم هم به دلیل نبودن قرص اینجور چیزا زیاد رابطه نداشتن چون نمیتونستن جلوگیری کنن ؛ پس بیشتر برای بچه آوردن رابطه داشتن نه مثل الان به خاطر شهوت زندگی هارو به هم میزنن(:

بچه آوردن سختیشو هم کشیدن .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

تولید ۸ تا ۱۲ تا بچه به نهایت ۲۰ بار رابطه بدون جلوگیری نیاز داشته 

چندان کار سختی نبوده 

اونم رابطه های هول هولکی و بی کیفیت اون موقع ها

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

اصلا این دوتا موضوع خیلی باهم متفاوتند مادربزرگااگ 2,جین بچه میاوردن حاصل ازدواج شونه قدیم رسم بوده ...

رسم نبود علم و سواد نداشتن

وگرنه ۸۰ درصد خانواده های متوسط و روبه فقر بودن ۸ تا بچه میاوردن تو بدبختی بزرگ میکردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فرقی نداره 

هیچوقت رابطه نامشروع دفاع نکردم چون انصافا و منطقی کار کثیفیه و متاسفانه بیشترین ضربه رو هم از این روابط زن ها می‌خورن 

اما صرفا دو تا آیه نمیتونه جوجه کشی و کارای مادربزرگ ها و امر و نهی های مزخرفشون رو برای جون ها توجیه کنه 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....