2777
2789
خوشگلم.۱۷سال ازش کوچیکترم.یه بچه دارم.بهش ازهمه لحاظ میرسم،دلیلشم نمیدونم😓

شاید اختلاف سنی زیاد تون باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
وقتی یکی دیگه رو میخوان چرا  میرن خواستگاری دختر مردم آخه؟!

خب چون ناموس ندارن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوناییکه خیانت دیدین 

بنظرتون اگه همونجا میشستین 

با شوهرتون قاطع و جدی و محکم 

صحبت میکردین 

بهتر میشد اوضاع؟؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب چون ناموس ندارن

من میخوام امشب باهاش حرف بزنم 

لطفا برام دعا کنید 

هرچی صلاحمه همون بشه 

..من نظرم بر بی توجهی است از طرف مقابل شاید 

بخدا من دیدم زنه برا مرده جون میداده بعد مرده هم‌زنشو دوسداشته زیااااد کلی با این حال رفته با یه زن دیگه تو رابطه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
پس چرا میره دنبال همسن و سالای من؟

😔😔😔😔😔

به خیلی دلایل خیانت اتفاق میفته 

بنظرم یکی ازدلایل بزرگش میتونه دوست و رفیق باشه 

یعنی اطراف خودشون میبینن و عادی بنظر میاد دیگه

میرن سمتش و میخوان عقب نمونن و مث اونا بشن و خوش بگذرونن به خیال خودشون

آقایون خیلی تو جمع های خودمونیشون حرفای ناجور میزنن و کم کم ذهنا خراب میشه

بخدا من دیدم زنه برا مرده جون میداده بعد مرده هم‌زنشو دوسداشته زیااااد کلی با این حال رفته با یه زن ...

شاید اون صمیمیت بینشون کم بوده 

و اینکه کلا شخصیت مرده مشکل داره