2777
2789

سلام ببخشید امروز روز اولشون بود که رفتن 

پسرم نسبت به بقیه بچه ها شیطون تر بود و رو صندلیش بند نمیشد 

بقیه بچه هانشسته بودن ولی پسر من همش بلند میشد و اینور و اونور میرفت البته خیلی باهاشه خداروشکر ولی یه کم نگران شدم

کسی بوده بچش اینطوری بوده باشه 

شوهرم میگه ماله شوق و ذوقشه.

میترسم با این شیطونیاش درس خون نشه

کسی تجربه ای داره بگه

شمادولتی نوشتید؟

من مسجدمیبرمش از۱۵ مهر

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش

همه بچه ها شیطونن

اونا اولشه روشون نبوده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

پسر من پیش دبستانی دو هست و شنبه هم رفته بودن رو صندلی آروم می شینه امروز که رفتم دنبالش معلمش می گفت ماشاالله خیلی. بچه مودب و آرومی هست ولی کلا پیش دبستانی برای آمادگی و آموزش همین سرکلاس نشستن و تمرکز برای ورود به کلاس اول هست برا همین اوایلش بی قانونی یکم‌طبیعیه به شرط کنترل شدنش

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

عزیزم فعلا پیش دبستانه یکم بهش وقت بده اگه عادت نکرد بعدا نگران شو

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند