2777
2789

دقیقا روزی فهمیدم که بستری بودم.ینی دیروز.

دوستان 3روزه مثل مار به خودم میپیچم .خیلی درد کشیدم.دلپیچه.10تا سرم زدم.

هر بیمارستان رفتم گفتن دفه بعد نیا کار ما نیست.

امشب دکتر متخصص گفت عفونت روده داری.

سرم و دارو داده.با اینکه گفتم باردارم سفکسیم 400داده.

نمدونم چکار کنم.فردا می‌خوام برم دوباره بگم واسه بچه ضرر نداشته باشه.

هنوز ی ماهم نیست. 

خواهش میکنم برام دعا کنید ی حمد بخونید خوب بشم.منم براتون دعا میکنم هر کس خوند لایک کنه براش حمد بخونم.دعا در حق همدیگه بیشتر اثر می‌کنه 

میشه برا بچم دعا کنی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفکسیم ضرر ندارا برای عفونته بخور ر

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
چاقعا.مطمئنی.خوشحال شدم

اره شنبه دکتر بودم سفکسیم و ازیتروماسین گفتن ضررنداره

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

دور از جون دور از جونتون ، دلم نمیاد بگم نگرانتون کنم ولی خارج رحمی نباشه ؟ اون درد داره

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!