2777
2789
عنوان

لطفا بیاین نظر بدین راجع به شغلم

284 بازدید | 15 پست

همینطور که میدونین من تو قنادی شوهرم فروشنده هستم یعنی حقوق میگیرم

بعد اینجا همششش بیکارم 

دلم میخواد ی شغلی داشته باشم برای خودم 

بنظرتون مکرومه بافی خوبه ؟قدیمی نشده؟

یا مثلا شماره دوزی مدن که که باهاش رومیزی اینجیزا درست میکنن

جواهر دوزی هم بلدم ولی احساس میکنم از مد رفته

یا اگر پیشنهادی دارین بهم بگین واقعا کلافه شدم از بیکاری 

زبان هم میخونم  

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی درآمد همسرتون خوبه دیگه شغل دوم برای چیه 

اگه جنبه سرگرمی که همون زبان تقویت کنید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من اگه دنبال کار هنری بودم رزین یاد میگرفتم 

رزین شرایطشو ندارم بعد بو داره نمیتونم 

قبلا ویترای هم کار میکردم برای دل خودم 

نقاشی رو سفالم بلدم 

....

به نظرم چند تا شغلو با هم نداشته باش یکی باشه ولی بهترین باش مثلا تا اینحایی خوب کارو یاد بگیر ازمون خطا کن از شیرینی پزتون کار یاد بگیر بعد کافه قنادی خودتو بزن ی کافه قنادی خونگی کوچیک گوگول پر از ایده جدیدو خاص

وقتی درآمد همسرتون خوبه دیگه شغل دوم برای چیه  اگه جنبه سرگرمی که همون زبان تقویت کنید

خودم دلم میخواد درامد داشته باشم

من هیچوقت تو زندگیم بیکار نبودم 

دلم میخواد سرم گرم باشه به هرچیزییی

....
به نظرم چند تا شغلو با هم نداشته باش یکی باشه ولی بهترین باش مثلا تا اینحایی خوب کارو یاد بگیر ازمون ...

قبلا کارگاه پیش من بود من هر کیکی که سفارش میگرفتم پولش برای خودم بور ولی کارگاه رفت جای دیگه فقط اینجا فروشگاه شده 

....
خودم دلم میخواد درامد داشته باشم من هیچوقت تو زندگیم بیکار نبودم  دلم میخواد سرم گرم باشه به ...

به قول دوستمون همون شیرینی پزی کیک ادامه بده پیج بزن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

قبلا کارگاه پیش من بود من هر کیکی که سفارش میگرفتم پولش برای خودم بور ولی کارگاه رفت جای دیگه فقط ای ...

حالا اول ببین شرایط کارت چطوری هست توو همین کار مثلا مغازتون اونقدر بزرگ هست که خودت کافه قنادی خودتو داشته باشی مثلا کیکای خاص با مزه های متفاوت که اسلایسی میفروشی با ی میزو چندتا صندلی و سرو قهوه , از همین راه وقتی میبینن مزهات متفاوته کیکای تولد و حتی عروسیشونم به تو سفارش میدن

حالا اول ببین شرایط کارت چطوری هست توو همین کار مثلا مغازتون اونقدر بزرگ هست که خودت کافه قنادی خودت ...

نه باباااا تو روستاعه لیاقت ندارن که 

چند بار کیک کارتونی درست کردم باد کرد رو دستم میگفتن براق نیست😂😂😂

شوهرم ناپلعونی زده هیچکس نخریده میگن خامه بهتره😂😂😂 دلت خوشه ها 

....