2777
2789

می دونم خیلیاتون مثل خود من دچار این مشکلید که مدام کارهاتون رو به تعویق میندازید برای انجامش تو یه وقت مناسب تر که تا اون وقت مناسب برسه کلی کار دیگه رو هم به همین شکل به تعویق انداختین و همه چی رو هم تلنبار میشه و دیگه وقتی این همه کار عقب افتاده رو می بینید انگیزه اتون رو کلا از دست میدید و مدام ذهنتون درگیر کارهاییه که باید انجام بدید ولی دستتون به انجام دادن هیچ کدومش نمیره! همینم میشه یه اضطراب و دغدغه دایمی که ذهن رو کاملا آشفته و خسته می کنه و اکثرا هم برای فرار کردن ازش به طور افراطی به گوشی و فعالیت های بی هدف رو میاریم. عمرمون داره میگذره دوستان و اگه نتونیم تعادلی بین اوقات سختکوشی و تلاش با اوقت وقت گذرونی بیهوده و استراحت برقرار کنیم بعدا افسوس این زمان از دست رفته رو می خوریم. پس اگر دوست دارید با هم کنار هم انگیزه پیدا کنیم و کم کم به اون سبک زندگی که دوست داریم برسیم بیاید تو این تاپیک فعالیت کنیم و به هم راهکار بدیم و خودمون رو ملزم به انجامش بدونیم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

نباید همون اول کار به خودمون زیاد فشار بیاریم فقط باید از کارای ساده ای که مدت هاست پشت گوش میندازیم شروع کنیم و بعد هر شب بیایم تو این تاپیک به هم گزارش بدیم که چه کارهایی رو انجام دادیم و احساس موفقیت کنیم و باور به اینکه میتونیم منظم تر و با برنامه تر باشیم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیا پایه ان برنامه امون رو از امروز شروع کنیم؟ یادتون باشه نباید به خودمون فشار بیاریم که باعث بشه زود جا بزنیم فقط باید از کارای کوچیک و ساده شروع کنیم و بریم جلو

نباید همون اول کار به خودمون زیاد فشار بیاریم فقط باید از کارای ساده ای که مدت هاست پشت گوش میندازیم ...

اره عالی موافقم من هر شب میام میگم چقد زبان خوندم و کمترم دیگ از گوشی استفاده کنم

وای چه قشنگ گفتی عزیزم من بیکارم و همش خونه ام و باید زبان بخونم میخوام مهاجرت کنم ولی تو زبان خوندن ...

شروع کن از همین امروز حتی شده نیم صفحه زبان بخون و بیا اینجا بگو که تونستی برنامه ات رو عملی کنی مطمئنم برا فردا انگیزه بیشتری پیدا می کنی

بچه ها من نمیگم کار با گوشی و نت گردی چیز بدیه ولی فقط باید اندازه رو حفظ کنیم مثلا اگه روزی سه ساعت در مجموع تو اینستاگرام می چرخیم و از این پیج به اون پیج زندگی و موفقیت بقیه رو می بینیم باید از خودمون بپرسیم اگه حتی نصف این زمان رو به خودمون و زندگی خودمون اختصاص بدیم آیا بهتر نیست؟ اگر نصف وقتی که تو نی نی سایت تاپیک زن و شوهری و حس ششم می خونیم رو به یاد گرفتن و انجام کارای روزمره خودمون اختصاص بدیم برا زندگیمون قدم بهتری برنداشتیم؟

من مثلا من دلم میخاد هرروز تو خونه ورزش کنم یا کتاب بخونم 

از امروز شروع کن شده حتی یه صفحه کتاب بخون و ده دقیقه ورزش کن بعد باز بشین پای گوشی اما حتما انجام بده و اینجا بگو مطمئنم از فردا انگیزه ات بیشتر میشه 

دوستان می دونم اینجا استقبال از این مدل تاپیکا کمه اما من ادامه اش میدم هم برای خودم هم اونایی که دوست دارن یه قدم مثبت برا زندگی خودشون بردارن. این همه تاپیک مادرشوهر و جاری و ازدواج و طلاق خوندیم یه مدت هم برا خودسازی و تلاش برای پیشرفت فردی یه تاپیکی رو دنبال کنیم مطمئنا ضرر نمی کنیم

من برم شب میام گزارش روزانه ام و پیشرفتم رو باهاتون به اشتراک میذارم. خوشحال میشم شما هم بگید و کنار هم باشیم