2777
2789

سلام

بچه ها اینی که میگم مشکل خواهرمه. خواهرم دوتا بچه‌ی ۴ و ۷ سال داره.

تو زندگیش از اولم با شوهرش مشکل داشت. تفاوت فرهنگی زیادی دارن. شوهرش به شدت بد دهن، بی خیال، بی مسئولیت و مفت خوره. خواهرم میگه اعتیاد داره (من نمیدونم اینو رابطه ندارم باهاش بفهمم)، دست به زنم داره

خواهرم در عوض مستقل، قانون مند، مسئولیت پذیره و تحصیل کردس. به اشتباه حدود ده سال این زندگی رو ادامه دادن. الان دیگه خواهرم میگه میخوام جدا شم و تحمل ندارم.

مشکلی که ذهن منو درگیر کرده بچه‌های خواهرمن. بچه‌ها عین پدرشون شدن. دوست دارن مفت خور باشن، هیچ نظم و قانونی و رعایت نکنن، مدرسه نرن، شلخته باشن و ..‌.

امروز روز اول مدرسه‌ی دخترش که ۷ سالشه بوده. با هزار دعوا طفلک و فرستادن مدرسه. دخترش اصلا دوست نداره بره مدرسه. سال قبل پیش دبستانی و یه خط در میون میرفت. باباشم پشتش بود.

صبح خواهرم بهش گفت پاشو برو جیش کن. گفت ندارم. خواهرم باهاش کلی حرف زد که باید جیش کنی صبح وگرنه مریض میشی فلان میشی. ولی مثلا باباش میگه خب نکنه. دست و روشو نشوره.

یا مثلا خواهرم با سوهرش میگه موقع رانندگی بچه رو پات ننشون! خطر و اینا حالیش نمیشه. خواهرم حتی اجازه نمیده بچه‌ها جلو بشینن، چه برسه رو پای راننده بشینن! 

میدونین، بچه‌ها دچار دو دستگی شدن. 

الان تمایل دارن بعد جدایی پیش پدرشون بمونن. همچین پدری مسئولیت نداره آخه. بچه‌ها هم به خاطر در رفتن از مسئولیت و بی نظمی و سخت نگرفتن و اینا پدرشونو انتخاب کردن. اما اینا الان بچن نمیفهمن.

به نظرتون باید چیکار کرد؟ خواهرم میگه از طرفی اگه پیش خودم بمونن هر روز دلشون پدرشون و میخواد. 

و کاملا بچه‌ها از رده‌ی تربیتی خارج شدن. گستاخ شدن. مفت خور شدن.

اخه پدر معتادِ بی مسئولیتم که صلاحیت نداره ... بچه‌ها بدبخت میشن.

میدونم باید از روانشناس و مشاور کمک گرفت. اما نظر شما چیه؟ شماها تجربه‌ای داشتید؟

اصلا چند روزه دلم خونه. نگرانم. 

انقدر از خواهرت تعریف کن اون اگه عقل داشت بچه دار نمیشد وقتی قصدش طلاق بود.. الانم مسئول اون بچه هاس باید تحمل کنه پای کارش وایسته

تربیت بچه بیشتر با مادره این بجه هام نتیجه کار خودشون نه فقط پدره 

دلم برا بچه ها سوخت به بچه هفت ساله میگی مفت خور انشالله مشکلشون حل بشه اونا گناهی ندارن

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر از خواهرت تعریف کن اون اگه عقل داشت بچه دار نمیشد وقتی قصدش طلاق بود.. گالانم مسئول اون بچه ها ...

تعریف نکردم. من فقط تفاوت‌هاشون و گفتم. نگفتم بی مشکله.

قطعا مشکل دلره زیادم داره

نخواستم طولانیش کنم

ببخشید اول از همه واجبه که خواهرت بره روان پزشک که به بچه های کوچیک مفت خور میگه 

درضمن درسته پدر نقش داره تو تربیت ولی بخش زیاد و اثر پذیر هم مادر داره شاید خواهر خودت هم کم کاری می کنه؟!!

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

معنی مفت خور رو به نظرم نمیدونی

برای کودک و بچه استفاده نمیشه 

عزیزم ایشون بچه ها رو نگه داره 

بعد یه ماه دو ماه درست میشن نگران نباشید 

بچه عین موم هست باهاشون به خوبی حرف بزنید اموزش بدین درست میشن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خواهرت به جای طلاق اول روشوهرش کارکنه وسعی کنه  فتارش روتغیییر بده به نظرمیاد شوهرش ازسر لجبازی بابچه هااینجوری میکنه الان ول کردن اون دوتابچه کاردرستی نیست اگه درنظربگیری الان همه بچه هامفت خورن چون وظیفه پدرومادره که بهشون برسن تاجایی که مستقل بشن

گلم بنظرم خواهرتونم زیاد رفتار درستی نداشته سخت گیری شدید و بزرگ کردن مسائل کوچولو . بچه چ میدونه مفت خور چیه .. پیش دبستانی اسم دیگه اش آمادگی هست یعنی بچه آماده بشه برای مدرسه لازم نیست زیا  سخت گرفته بشه حتی خود مریی ها هم میگن ب بچهفشار نیارید دلزده میشه ... اعتیاد کار ندارم . ولی رفتار های دیگه شوهر خواهرتون در مورد بچه اکثرررررر پدرا دارن زن باید یکم انعطاف داشته باشه مگه ارتشه ایشون بچه هاشم ازش دلزده شدن شوهر جای خود ... امیدوارم ناراحت نشید رک گفتم . 

نه اون‌نگفت من‌گفتم 😀 منظورم راحت طلبیه بله جفتشون مشکل داشتن 

من خودم چون از اول دلم برای بچه اولم سوخت بهش مسولیت ندادم الان تنبل شده به زور کارای خودش رو می کنه ۸ سالشه ولی برای دومی سرم به سنگ خورد از الان که دو سالشه در حد خودش ازش کار می خوام بچه دومی از اولی زرنگ تره 

خوب این گناه منه دیگه نباید بندازم گردن کسی

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

من خودمم گاهی رو خیلی مسائل سخت گیرم  و حتی گاهی خودم متوجه میشم یا شوهرم بهم یادآوری میکنه ک بچه هستن هااااا درسته تربیت میخان ولی از تو دلزده و ناامید بشن بزرگتر بشن گرفتار دوست ناباب میشن