2777
2789
عنوان

ماجرای کثیف کاریای زنداییم اونم شب مهمونی🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 5252 بازدید | 142 پست
حس میکنم از بالا نگاش میکنی طفلی انقدر ارادت داشت بهتون که مدام زنگ میزد دعوتتون میکرد بنده خدا سا ...

درک میکنم که شما خبر ندارید و فقط از روی این نوشته قضاوت کردید ولی بهتون بگم که این خانوم اصلا ادم ساده ای نیست همین دیشب هم که دعوتمون کرده بود فهمیدیم بخاطر این بوده که میخواسته مغزمون شستشو بده که خونه بابابزرگم که زیرپاشونه مامانمینا سهمشونو ازشون نگیرن😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مشکل از داییتونه که نمیره سینکشو درست کنه زن بیچاره چه گناهی کرده. بعد مثلا شما هندونه رو با پا ...

عزیزم حداقل با هرچی بزاریم با دستی که کردیم تو دهنمون که نمیزاریم

اخرین باری که بهش تذکر داده بودیم رفته بود به داییم که دوتا بچه زیر ده سال داره گفته بود من طلاق میخ ...

حالا هرچی عزیز

بنظرم اینکه داستانشم تعیرف کنی اینجا کار منطقیی نیست

خدایی نکرده تو واقعیتم ک اینکارو نمیکنید؟

مثلا پیش در و همسایه و ...اینکار گناهم هست🙂

آبروی اونم مث ابروی خودتون بدونید 

دختر جون

حتما از نظرات متوجه شدی که چقدررر کار شما در مقابل کار ایشون زشت بوده...

مجردی،بدون اینکه معمولا دست به سیاه و سفید بزنی، به خانومی که دو تا یچه کوچیک داره کلی توهین میکنی در حالی که با ارادت تمام مدام زنگتون زده برا دعوتتون و حسابی هم زحمت کشیده برای اون وعده غذا

داییتونم میخواسته سینکو درست کنه که اینجور خانومش اذیت نشه بره حموم

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
عزیزم حداقل با هرچی بزاریم با دستی که کردیم تو دهنمون که نمیزاریم

شاید شما وسواسی هستی ولی همه همینکارو میکنن

اگه با چنگال میذاشت میگفتی حتما قبلا قاچ کردن خودشون خوردن جای چنگال هم رو هندونه بود اضافشو گذاشته جلو ما

اخرین باری که بهش تذکر داده بودیم رفته بود به داییم که دوتا بچه زیر ده سال داره گفته بود من طلاق میخ ...

حق داره بنده خدا هرکسی ی سبک زندگی داره همه اشتباهی دارن تو زندگی

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
درک میکنم که شما خبر ندارید و فقط از روی این نوشته قضاوت کردید ولی بهتون بگم که این خانوم اصلا ادم س ...

عزیز من اگر خونه رو هم شما بگیرین دایی شما باید خونه بگیره نه زنداییت 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
حالا هرچی عزیز بنظرم اینکه داستانشم تعیرف کنی اینجا کار منطقیی نیست خدایی نکرده تو واقعیتم ک اینکا ...

نه عزیزم معلونه که نه اگر اینجا هم اینو گفتم بخاطر اینه که نه شما منو میشناسید نه اون بنده خدارو و نه ما شما رو میشناسیم