2777
2789
عنوان

ماجرای کثیف کاریای زنداییم اونم شب مهمونی🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 5252 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من بادست آب هندونه رو میگیرم وبع مهمونام میدم‌کارش عجیب نیس..درنبودسینک بایستی ظرفارو داخل حمام شست خب

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

اگه بچه خواهر شوهرم برام‌تاپیک بزنه چی🙄😐

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

گناه هم دارن اینجور آدم ها دست خودشون نیست چیزایی که از نظر ما کثیفن برا اونا کثیف نی .منم خودم حساسم یه فامیل داشتیم اونمهمینجور بود هر دقت دعوتمون میکرد استرس داشتیم چجور از غذاش بخوریم

چرا فک میکنید اگر کسیو نصیحت کنید خیلی انسانید؟اولا ک ما اون خانومو نمیشناسیم ک غیبت باشه.بعدم واقعا کثیف بوده کاراش.میگید شاید همون شیرینی رو داشته خاسته عزت کنه یعنی با کپک شمارو عزت کنن به به و چه چه میکنید؟؟کمتر برید بالا منبر

شما رفتی تجسسس کردی اینطور خوب نیست 

بقیه و هم حساس میکنی .حموم هم پاکه 

در کل این و کثیف نمیشه حساب کرد خیلی راحته

ولی شیرینی کپک زده و دیگه اشتباه کرده

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

خب بنده خدا داره میگه سینکش خرابه چیکار کنه؟؟؟ 

بعدم حتما دستاشو شسته هندونه گذاشته

طفلک با کلی محبت و سادگی دعوتتون کرده اینجوری کردید واقعا که نمک نشناسید

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

نمیدونم چرا انقدر بد واکنش دادن کاربرا ولی بنظرم حق داری منم چندشم شد

والله ری اکشن ها برا منم عجیبه چطور آدم میتونه کور و لال باشه دستش درد نکنه ولی آدم تمیز نمیتونه بره نجاست و ببین به روش نیاره

منم با دست میذارم هندوانه و خربزه رو. قبلش هم شستم دستم رو

ممکنه تو حمام ظرف هم شسته بشه. فامیل ما وقتی مهمون و ظرف زیاده میرن تو حمام میشورن. وقتی آب بکشی که پاکه

شما وسواس داری یکم روی خودت کار کن. 

شبیه یکی از آشناهای مایی، خودش و دختراش فکر میکنن تمیز ترین آدم های روی زمینن، بقیه مخصوصا خانواده شوهر کثیف ترین و چندش ترین. 

بچه هاش از هر کار مامان بزرگ و بابا بزرگشون ایراد میگیرنن و چندششون میشه. 

و اگه یه بچه همسن خودشون یا یکم کوچیک تر یه کاری بکنه که به مزاقشون خوش نباشه با لحن خیلی بد و بی ادبانه ای میگن. 

مثلا اگه پدربزرگشون رو تخت بخوابه، به بقیه میگن اه تشکم بو میگیره و.... 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
نه عزیزم معلونه که نه اگر اینجا هم اینو گفتم بخاطر اینه که نه شما منو میشناسید نه اون بنده خدارو و ن ...

ولی تا دلیلی برای هدفتون ندارید انجامش ندید

مثل همین الان ک دلیلی نبود برای تعریف کردنش

موفق باشی